با همکاری مرکز رشد و کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران، رویداد آشنایی با کسب و کارهای نوپا و نوآور برگزار شد
به گزارش روابطعمومی مرکز رشد، با همکاری مرکز رشد و کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران، رویداد یک روزه آشنایی با کسب و کارهای نوپا و نوآور برگزار شد. هدف این رویداد بهبود دانش و مهارت کارآفرینی و راه اندازی کسب و کارهای نوآور و نوپا توسط دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد استان بود. این رویداد در روز چهارشنبه ۳۰ شهریور ماه با حضور بیش از ۶۰ دانشجوی تحت پوشش و همچنین مقامات دانشگاه و کمیته امداد در آمفی تئاتر دانشکده علوم دامی و شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد.
در ابتدای این رویداد دکتر پیردشتی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ضمن برشمردن ویژگی های نسل های دانشگاه ها در جهان و کشور خاطرنشان کردند که امروزه تمرکز جامعه دانشگاهی باید بر بهبود انجام مسئولیت های اجتماعی خصوصاً در حوزه های توانمندسازی کسب و کاری و کارآفرینی متمرکز گردد. ایشان ضمن ابراز خرسندی از شکل¬گیری ارتباط هم افزا بین نهادهای اجتماعی و آموزشی و پژوهشی درگیر در اکوسیستم نوآوری و فناوری، این امر را باعث شکوفا شدن این زیست بوم و توسعه خدمات آن دانستند. در ادامه این رویداد معافی قائم مقام کمیته امداد استان به ایراد سخنان خود پرداختند و بر تقویت ارتباط بین دانشگاه و کمیته امداد خصوصاً در حوزه های مرتبط با مسائل اجتماعی از جمله اشتغال تاکید نمودند.
پس از سخنرانی مسئولین کارگاه یک روزه از ایده و خلاقیت تا تجاری سازی محصول برگزار شد. در این کارگاه دکتر قربانی مدرس کارگاه توضیحات مبسوطی در خصوص ایده پردازی، تکنیک¬های آن و نحوه تبدیل آن به ایده های تجاری توضیحاتی را ارائه نمودند. همچنین دکتر جمشیدی معاون مرکز رشد به عنوان مدرس بعدی کارگاه در خصوص کسب و کارهای نوپا و نوآور، ویژگی¬های آنها و همچنین کارکرد اجزای ختلف زیست بوم نوآوری و فناوری از جمله مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری پرداختند.
در بخش پنل بیان تجربه نیز جناب آقای دکتر قاسمی مدیرعامل شرکت دانش بنیان گیاهان درون شیشه نیشا و جناب آقای مهندس رضایی مدیرعامل استارتاپ بینج بار به بیان تجربه خود در خصوص راه اندازی کسب و کار، مشکلات و چالشهای موجود و همچنین اقدامات عملیاتی برای حل این چالشهای پرداختند.
در پایان جلسه ضمن پرسش و پاسخ به جمع بندی و راهنمایی ارسال ایده به رویداد استارتاپی توسط دکتر جمشیدی پرداخته شد.
لینک اصل خبر در سایت مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان
نظرات