تولید غذاهای دریایی شتاب گرفت

تولید غذاهای دریایی شتاب گرفت

با توجه به اینکه شتاب‌دهنده‌ها، مسیر تحقق زیست‌بوم کارآفرینی در کشور را کوتاه می‌کنند و در این زمینه یک راه میانبر محسوب می‌شوند، راه‌اندازی این مراکز به اولویت همه ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بدل شده است.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای با هدف توسعه فرآوری‌ها و محصولات زیستی دریایی با گروه صنایع غذایی تحفه امضا کرد. به استناد این تفاهم‌نامه مقرر شده است که گروه صنایع غذایی تحفه به ازای دریافت حمایت ۱۰میلیارد ریالی تسهیلات از ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در چابهار در فضایی به مساحت ۸۰ متر مربع، ۵ شرکت در این حوزه راه‌اندازی کند. همچنین ۵ شرکت هم در تهران به توسعه این حوزه زیستی اختصاص دهد.

همچنین در این تفاهم‌نامه آمده است که تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز این محصولات در چابهار استقرار یابد و از ظرفیت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بخش‌های دولتی و خصوصی برای آنالیز نمونه‌ها و تولید محصولات دانش‌بنیان استفاده شود.

با توجه به اینکه سرانه مصرف غذاهای دریایی در کشور ما بسیار پایین است و با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد، اقدامات فناورانه و نو می‌تواند، بهترین راه‌کار برای ترغیب مردم به استفاده از غذاهای دریایی باشد. غذاهایی که در سفره و سبد کالای خانوار ایرانی جای خود را به خوبی باز نکرده است.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/۲۳


اخبار مرتبط:

شتاب‌دهنده‌ها راه میانبر توسعه زیست‌بوم کارآفرینی کشور هستند

کسب‌وکارهای جدید زیستی دریایی به میدان می‌آیند

زیست‌ فناوری دریایی ظرفیتی بی ‌نظیر


لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع خبر

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

    نظرات