رویداد شتابدهی استارتاپی صنعت زعفران برگزار میشود
این رویداد دو روزه با هدف شتابدهی استارتاپها و ایدههای خلاقانه صنعت غذایی با تمرکز بر صنعت زعفران، برنامهریزی شده است.
در این رخداد دو روزه که در روزهای ششم و هفتم اسفند ماه برگزار میشود، صاحبان ایده و استارتاپها در کنار مدیران صنایع پیشرو و مجریان این صنعت به بحث و گفتگو و تبادل دانش و ایده میپردازند.
ارائه پاسخهای فناورانه به نیازهای موجود در حوزه مکانیزاسیون، تامین و فروش مدرن و فرآوردههای نو و بستهبندی، بخش دیگری از اهداف این رویداد را تشکیل میدهد.
صاحبین ایده و محصول و استارتاپهای فعال در صنعت زعفران میتوانند با نمایندگان ارگانهای مختلف و سرمایهگذاران علاقه مند به پیگیری ایدههای جدید وارد مذاکره شوند.
همچنین در این رویداد، صاحبین ایده یا محصولِ منتخب جوایز نفیسی دریافت میکنند .
در حالی که بخش عمدهای از محصول زعفران در ایران تولید میشود، سهم ناچیزی از ارزش افزوده این محصول و گردش مالی آن نصیب کشور میشود.
این محصول استراتژیک دارای فرآوردههای جانبی متنوعی است که در صنایع پزشکی، آرایشی، بهداشتی، غذایی، ..... کاربردهای قابل توجهی دارد.
ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امیداور است با حمایت از شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق، فعال در حوزه زعفران بتواند تحرک علمی صنعت زعفران را افزایش دهد.
گزارش از: مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/۳۳
اخبار مرتبط:
توسعه علمی و فناوری کشور در گرو حمایت از شرکتهای دانشبنیان
چگونگی موفقیت شرکتهای دانشبنیان از نگاه روسای پارکهای علموفناوری
۵ عامل شکست و موفقیت شرکتهای دانش بنیان
بررسی عوامل موثر بر رشد و موفقیت شرکت های دانش بنیان
شرکتهای دانش بنیان سوار بر قطار موفقیت
لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نظرات