نسل جدید عایق‌ها در داخل کشور تولید شد

نسل جدید عایق‌ها در داخل کشور تولید شد

حسن برگزین مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «پاکان آتیه نانو دانش» با اشاره به تولید نوع جدیدی از عایق‌های نانویی در کشور ادامه داد: با استفاده از «بلنکت‌های هواژل» با کمترین ضخامت عایق می‌توان خطوط سرد و گرم را عایق‌کاری کرد. که مزایای بسیاری دارند. به جای استفاده از ۲۰ سانتی‌متر عایق‌های قدیمی می‌توان ۵ سانتی‌متر از این عایق‌ها استفاده کرد، به همین دلیل در فضا و زمان نصب صرفه جویی صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد:‌این عایق‌ها کاملا به صورت آب‌گریز تولید می‌شوند. به عبارتی دیگر رطوبت و آب به هیچ عنوان تاثیری بر روی کارآیی آن ندارند؛ این درحالی است که عایق پشم شیشه و یا پشم سنگ این ویژگی را ندارند و در اثر برخورد رطوبت باعث خوردگی سطح زیر عایق می‌شوند.

به گفته برگزین، این عایق‌ها دارای استحکام بسیار بالایی هستند، به طوری که با عبور از روی این عایق‌ هیچگونه فشردگی در آن ایجاد نمی‌شود. علاوه بر این، به دلیل ساختار نانومتری، این عایق‌ها از طول عمر بالایی نیز برخوردارند.

این عایق‌ها کاملا ضد حریق هستند و تا دمای ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ درجه سیلسیوس را تا مدت زمان چندین دقیقه تحمل می‌کنند به طوری که به سطح زیر عایق نیز آسیبی وارد نخواهد شد.

این محصول تنها عایقی است که از دمای منفی ۲۰۰ درجه سلسیوس تا مثبت ۶۵۰ درجه سلسیوس را به صورت پیوسته قابلیت استفاده دارند. به دلایل ویژگی که در این عایق وجود دارد از این محصول می‌توان در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، برج تقطیر، راکتور، خطوط انتقال، ساختمان سازی، کوره‌ها، لباس‌های ضد حریق، صنایع نظامی و هواپیما و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.

این فعال فناور بیان کرد: این شرکت در حال تولید لباس ضد حریقی است که تنها با ۳ میلیمتر ضخامت تحمل ۲۵۰۰ درجه سلسیوس را دارد که این لباس در صنایع نظامی کشور تست خود را با موفقیت سپری کرده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «پاکان آتیه نانو دانش» افزود: ۲ سفارش دهنده از کشورهای چین و روسیه به دنبال خرید دانش‌فنی این محصول هستند.

برگزین به اشتغال‌زایی صورت گرفته در این شرکت اشاره کرد و گفت: در این شرکت برای ۱۱ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

به گفته این فعال فناور، ایران بعد از کشورهای آمریکا، آلمان، کره جنوبی چهارمین کشور دارنده فناوری هواژل است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «پاکان آتیه نانو دانش» به قیمت تمام شده اشاره کرد و گفت: قیمت تمام شده محصول این شرکت حدودا یک پنجم قیمت نمونه مشابه خارجی آن است.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/

اخبار مرتبط

* تصویب و ابلاغ سند راهبرد ملی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیگیری شد

* استفاده اقتصادی از انرژی بر اساس قانون اصلاح الگوی مصرف در کشور مدیریت می‌شود

* توسعه نقش‌آفرینی کسب و کارهای استارتاپی در حوزه انرژی ضروری است

* خدمات ممیزی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در سطح کلان ارائه می‌شوند

* دسترسی به بازار مهمترین چالش شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه انرژی است

لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع خبر

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

    نظرات