۱۶۰ میلیارد تومان کاهش ارزبری با تولید کودهای زیستی محقق میشود
افزایش تولید محصولات کشاورزی با کمترین میزان آلایندگیهای زیستمحیطی، هدف تولیدکنندگان کودهای زیستی است. کودهایی که قرابتی کهن با خاک و زمین دارند و فرسایش محیط زیست را به حداقل میرسانند. این مهم بهانهای شد تا بسته پیشنهادی تولید کودهای زیستی در ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری مورد بررسی قرار گیرد.
چند سالی است که تولیدکنندگان زیادی از کشورمان به تولید کودهای زیستی ترغیب شدهاند. کودهایی که برخلاف نوع شیمیایی خود، دوستدار محیطزیست هستند و آسیب کمتری به این سرمایه ارزشمند میزنند. ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با هدف کاهش ارزبری واردات کود و همچنین افزایش سلامت محصولات کشاورزی از تولیدکنندگان این نوع کودها حمایت میکند.
در این بسته پیشنهادی قرار است، طی ۵ سال موضوع جایگزینی کودهای زیستی به جای کودهای شیمیایی با ارائه تسهیلات ۱۸۰ میلیارد تومانی اجرایی شود. این کار به کاهش ارزبری۱۶۰ میلیارد تومانی منجر خواهد شد.
بر اساس اعلام محققان، بهرهگیری از کود زیستی در کشاورزی مزایای گوناگونی دارد که از آن جمله میتوان به کاهش فرسایش خاک، افزایش قدرت جذب مواد غذایی در گیاهان و حتی ارتقای کیفیت خاک کشاورزی اشاره کرد.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/۲۳
اخبار مرتبط:
تولید کود زیستی متناسب با شرایط اقلیمی کشور
کودهای زیستی به یاری گیاهان آمدند
تولید کود زیستی با جایگزینی حداقل ۵۰ درصد کود شیمیایی
لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نظرات