نوآوری استارت آپ آمریکایی؛ تهیه بستنی از شیر قارچ!

در همین راستا استارت آپی در کالیفرنیا ادعا می‌کند با استفاده از قارچ نوعی پروتئین ساخته که از لحاظ مولکولی با شیر گاو یکسان است. هرچند شرکت ادعا می‌کند ماده مذکور کاملا بدون لاکتوز است اما افراد مبتلا به حساسیت در مقابل شیر نباید آن را مصرف کنند، زیرا پروتئین آن با پروتئین شیر گاو کاملا یکسان است.

متن کامل خبر در سایت مدیر اینفو

منبع خبر

مدیر اینفو

مدیر اینفو

مدیر اینفو یک رسانه در شهر تهران می باشد

نظرات