نون و پنیر کارآفرینی

تقریبا نمی‌توان درباره یک رویداد و برگزاری آن مطلبی نوشت و به کرونا اشاره نکرد؛ اتفاقی که باعث شد سبک زندگی انسان‌ها در سراسر جهان دستخوش تغییر شود، تعداد زیادی از کسب‌و‌کارها به دورکاری روی بیاورند و بسیاری از رویدادها و جلساتی که حضوری برگزار می‌شدند، تحت وب انجام یا حتی به فراموشی سپرده شوند. با تمام سختی‌ها، انسان‌ها توانستند با این تغییر سبک کنار بیایند و تا جایی که زورشان به روزگار می‌رسید، رویدادهایشان را برگزار کنند. اما همه رویدادها شامل این برگزاری نصفه‌نیمه نمی‌شدند؛ چراکه فلسفه وجودی رویدادی همچون «نون بربری»، ایجاد ارتباط دقیق و کامل و چهره به چهره میان آنهایی است که در یک حوزه مشغول به کار هستند؛ یعنی اکوسیستم استارتاپی. رویدادی که اولین‌بار از سال ۱۳۹۷ کار خود را آغاز کرد و ۱۳بار برگزار شد. هفته‌نامه شنبه تصمیم گرفت با همکاری مجموعه استیج برگزار‌کننده ایونت‌های تخصصی و‌ با هدف ایجاد ارتباطات موثرتر میان بازیگران ...

متن کامل خبر در سایت هفته نامه شنبه

منبع خبر

هفته نامه شنبه

هفته نامه شنبه

هفته نامه شنبه یک رسانه در شهر تهران می باشد

نظرات