هفتمین فراخوان حمایت از طرحهای دارای پتانسیل تجاریسازی منتشر شد
هفتمین فراخوان حمایت از طرحهای دارای پتانسیل تجاریسازی منتشر شد
ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی هفتمین فراخوان حمایت از طرحهای دارای پتانسیل تجاریسازی را منتشر کرد. علاقهمندان تا یکم اسفند ۹۷ برای ثبت طرحهای خود در این فراخوان فرصت دارند.
طرحها و ایدههای بسیاری وجود دارند که به مرحلهی ساخت نمونهی اولیه رسیدهاند، اما به دلیل فقدان زیرساخت یا حمایت ویژه، هیچگاه به مرحلهی تجاریسازی نمیرسند. ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی در راستای حمایت از تجاریسازی دستاوردهای حوزهی فناوری نانو، از طرحهای فناوران و شرکتهای فعال در این حوزه در قالب برنامهی تجاریسازی فناوری نانو (نانومچ) حمایت میکند. |
برنامهی نانومچ با رویکرد حمایت از طرحهای به نمونهی اولیه رسیده در حوزهی فناوری نانو، در هرسال طی فراخوانهایی اقدام به دریافت طرحهای متقاضیان میکند. فناوران، شرکتهای نوپا، پژوهشگران و جامعهی دانشگاهی بهعنوان طرف عرضه و شرکتهای صنعتی و سرمایهگذاران خطرپذیر و مستقل بهعنوان طرف تقاضا از جمله مخاطبان این برنامه هستند.
پس از موفقیت در شش برنامهی گذشته، در حال حاضر هفتمین دوره از برنامه نانومچ در حال اجراست که در همین راستا، دومین فراخوان دریافت طرح در این دوره تا یکم اسفندماه، ادامه خواهد داشت. علاقهمندان میتوانند در این بازهی زمانی، از طریق لینک ثبت طرح، نسبت به ثبت طرح خود اقدام کنند.
پس از داوری درخواستها بر اساس معیارهای ارزیابی برنامه، طرحهایی که پتانسیل تجاریسازی داشته باشند، وارد برنامه میشوند. طرحهای پذیرفتهشده در برنامه، مجموعهای از تسهیلات و حمایتها را در بازهی زمانی مشخص، بنا به نیاز هر طرح، دریافت میکنند تا بتوانند نمونهی اولیهی خود را توسعه داده و آمادهی ورود به صنعت و معرفی به سرمایهگذار شوند.
ارزیابی طرحهای دریافتی، بر اساس زمان ثبت در سامانه انجام میگیرد و طرحهایی که زودتر به ثبت رسیده باشند، در اولویت بررسی قرار خواهند گرفت. متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر، میتوانند از طریق پست الکترونیکی
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
یا شماره تلفن ۶۶۵۲۳۶۰۲-۰۲۱ (داخلی ۳)، با دبیرخانه برنامه تماس حاصل کنند.
از سال ۱۳۹۲ تا کنون، شش دوره از برنامه برگزار شده است که در طی این شش دوره، ۱۰۷۹ طرح از حوزههای مختلف صنعتی، از سراسر کشور دریافت شده است. از میان ۳۲۸ طرح دعوتشده به جلسهی حضوری، ۱۰۶ طرح در برنامه، پذیرش اولیه شدهاند.
طرحهایی که در برنامه، پذیرش اولیه میشوند در گام اول برای دریافت تاییدیهی نانومقیاس، به واحد بررسی ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی ارجاع داده میشوند. در طول بازهی زمانی ششساله از شروع به کار برنامه تا مهر ۱۳۹۷، تعداد ۳۰ طرح، موفق به پذیرش نهایی در برنامه و بهرهمندی از حمایتهای نانومچ شدهاند.
نظرات