تاثیر عطر سیر، مرزه و فلفل سبز روی کشندگی  سوسک چهار نقطه ای حبوبات

تاثیر عطر سیر، مرزه و فلفل سبز روی کشندگی سوسک چهار نقطه ای حبوبات

از طرح تاثیر عطر سیر، مرزه و فلفل سبز روی کشندگی سوسک چهار نقطه ای حبوبات متغذی از لوبیای چشم بلبلی، با حضور اعضای شورای پذیرش مرکز نوآوری و فاطمه زارع بنادکوکی و راحله پارسایی، صاحبان طرح، روز شنبه ۱۴اردیبهشت ماه ۹۸ در محل مرکز نوآوری پردیس زیست فناوری و سیستم های پیشرفته صنعتی دفاع شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این جسله یکی از صاحبان طرح با بیان اینکه سوسک چهار نقطه ای حبوبات یکی از آفات مهم انباری است که این محصول استراتژیک را تهدید کرده و سالانه مقدار قابل توجهی از حبوبات به خصوص لوبیای چشم بلبلی را مورد حمله قرار می دهد، تصریح کرد: موضوع این تحقیق بررسی تاثیر عطر سیر، مرزه و فلفل سبز روی کشندگی سوسک چهار نقطه ای حبوبات متغذی از لوبیای چشم بلبلی است.
وی افزود: با توجه به مشاهدات و بررسی منابع مختلف و آزمایش های عملی انجام شده مشخص شد که استفاده از عطر سیر در انبار ها می تواند تاثیر بسزایی جهت مبارزه با آفت سوسک چهار نقطه ای حبوبات داشته باشد همچنین فرضیه تاثیر عطر برخی سبزیجات معطر و فلفل سبز نیز بر این حشره به اثبات رسید.

لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری یزد

    منبع خبر

    پارک علم و فناوری یزد

    پارک علم و فناوری یزد

    زندگی با طعم فناوری ایرانی

      نظرات