ثبت تخلف با تجهیزات بومی ممکن شد

ثبت تخلف با تجهیزات بومی ممکن شد

حسین توحیدی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «پویا فن آوران کوثر» درباره یکی از محصولات این شرکت با نام «دوربین سرعت سنجی ثابت» توضیح داد: این دوربین در جاده‌ها و خیابان‌ها نصب می‌شود و کار و وظیفه میزان سرعت و خواندن پلاک خودروهای عبور شده را دارد.

وی ادامه داد: این دوربین از الگوریتم پردازش تصویر برای سنجش سرعت و خواندن پلاک خودرو استفاده می‌کند. در این دوربین خطای سرعت سنجی حدود یک درصد و دقت پلاک خوانی آن بیش از ۹۵ درصد است.

این فعال فناور درباره دیگر محصولات تولید شده این شرکت گفت: علاوه بر دوربین سرعت سنجی ثابت و دوربین پلاک خوان، سرعت سنج خودرویی، دوربین پلاک خوان کارابین، سامانه راداری ثبت تخلف سرعت، ثبت تخلف عبور از چراغ قرمز، سیستم تخمین بار و سامانه سرعت سنج لیزری از دیگر محصولات تولید شده این شرکت دانش‌بنیان هستند.

توحیدی توضیح داد: در بحث دوربین‌های ترافیکی، به دلیل این که حروف الفبا و اعدادی که در زبان فارسی استفاده می‌کنیم بسیاری شبیه به هم هستند در نتیجه کار علمی بسیاری بر روی این دوربین‌ها صورت گرفته است که خوشبختانه در این رابطه توانسته‌ایم محصول نهایی را با کیفیت و کارایی بسیاری خوبی با بازار عرضه کنیم.

تولید محصول با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه مشابه خارجی

وی به اختلاف قیمت بین محصول این شرکت و نمونه مشابه خارجی آن اشاره و بیان کرد: قیمت تمام شده این سیستم‌ها بسیار پایین‌تر از نمونه‌های خارجی آن است.

توحیدی همچنین اضافه کرد: دوربین سرعت سنج و دوربین ترافیکی این شرکت توانسته است استاندارد CE اتحادیه اروپا را کسب کرده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «پویا فن آوران کوثر» درباره واردات محصولات مشابه ساخت این شرکت گفت: همچنان نمونه مشابه این محصولات به از کشور چین وارد کشور می‌شود و در داخل نیز، یکی دو شرکت وجود دارد که نمونه مشابه این محصولات را تولید کنند ولی به لحاظ فنی با یکدیگر متفاوت هستند.

این فعال فناور به موضوع اشتغال‌زایی اشاره و بیان کرد: در این شرکت برای ۳۲ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/

اخبار مرتبط

* سنسورهای لرزش سنج القایی مورد مصرف در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تولید شد

* موفقیت پژوهشگران ایرانی در کاهش ۵۰درصدی آمار تلفات ترافیکی

* طراحی ربات امدادرسان تونل‌های بین شهری توسط مخترع ایرانی

* ذخیره‌سازی داده‌های عظیم با تولید هولوگرافیک فراهم شد

* واقعیت مجازی به خدمت معماری در آمد

لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    منبع خبر

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

      نظرات