به میزبانی پارک علم و فناوری مازندران نخستین کنفرانس ملی انقلاب صنعتی چهارم اکوسیستم نوآوری ایران، فرصتها و چالشها برگزار خواهد شد
رئیس پارک علم و فناوری مازندران چگونگی برگزاری نخستین کنفرانس ملی انقلاب صنعتی چهارم اکوسیستم نوآوری ایران، فرصتها و چالشها را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری مازندران، دکتر علی معتمدزادگان رییس پارک علم و فناوری مازندران گفت: برگزاری نخستین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد ایران که به موضوع انقلاب صنعتی چهارم اکوسیستم نوآوری ایران- فرصتهای و چالشها میپردازد، گفت: یکسال است که انجمن علمی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد ایرات فعالیت خود را شروع کرده و به طور چشمگیری توسعه پیدا کرده است. قرار است کنفرانس ملی این انجمن سالانه به میزبانی پارک علم و فناوری مازندران، برگزار شود.
* ۴۳ پارک علم و فناوری فعال در کشور
رئیس هیات مدیره انجمن علمی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد ایران افزود: حدود ۴۳ پارک علم و فناوری فعال در کشور وجود دارد و بیش از ۲۰۰ مرکز رشد مستقل در دانشگاهها و مراکز وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی هستند که از اعضای بالقوه انجمن بشمار میروند و بحثهایی در حوزههای نوآوری و فناوری در این کنفرانس رصد خواهد شد تا فرصتی برای انتقال تجربه، همافزایی و آشنایی افراد در این حوزهها بوجود بیاید.
دکتر معتمدزادگان در ادامه گفت: امسال عنوان اصلی کنفرانس را انقلاب صنعتی چهارم در نظر گرفتهایم که به هر حال انقلاب صنعتی چهارم بحث حضور و توسعه تجهیزات و فناوریهای هوشمند در سطح جامعه است و پیشبینی میشود که فضای جامعه جهانی در انقلاب صنعتی بسیار متحول باشد. در این کنفرانس میتوان پیشبینی کرد که در انتهای انقلاب صنعتی چهارم وضعیت دنیا به چه شکل خواهد بود و توسعه فناوری و تواناییهای بشر در کنترل بسیاری از فرایندها غیرقابل تصور است و به راحتی نمیتوان آن را پیشبینی کرد.
* چالشها و فرصتهایی برای توسعه فناوری و افزایش حوزه اقتصاد دانشبنیان
وی افزود: در پارکهای علم و فناوری کشور میتوان دید که فناوریها به چه میزان به روز هستند و در حوزه انقلاب صنعتی چهارم چه جایگاهی دارند و چگونه آموزش میدهند؛ البته چالشها و فرصتهایی که برای توسعه فناوری و افزایش حوزه اقتصاد دانشبنیان در این حوزه وجود دارد از جمله محورهایی است که در این کنفرانس پوشش داده خواهد شد.
وی گفت: پیشبینی شده که این کنفرانس در شهرستان بابلسر برگزار شود و اگر ویروس کرونا همچنان ادامه داشته باشد سعی میکنیم نخستین کنفرانس را به صورت مجازی برگزار کنیم و برای چنین کاری قطعا در فصل پاییز هماهنگیهای لازم صورت خواهد گرفت.
رئیس هیات مدیره انجمن علمی پارکهای علم وفناوری و مراکز رشد ایران در پایان گفت: این کنفرانس در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد و مهلت ارائه ارسال مقالات تا ۳۱ مرداد است و دانشجویان، اساتید دانشگاهها، پژوهشگران، مدیران و کارکنان پارکهای علمی و فناوری رشد، مراکز نوآوری، شتابدهندهها، صندوقهای پژوهش فناوری که علاقمند هستند در این کنفرانس شرکت کنند، میتوانند مقالات خود را از طریق سایت انجمن علمی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد ایران به نشانی www.stpia.ir بارگزاری کنند.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری مازندران
نظرات