استارتاپ ها کتابخوانی را ترویج دهند
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در مراسم افتتاح کتابخانه خلیج فارس بوشهر شرکت کرد.
ستاری با بیان اینکه یکی از راه های ترویج کتابخوانی در کشور توسعه شرکت های نوپا و خصوصی در این حوزه است، گفت: اصولا مفاهیم آموزش در دنیا درحال تغییر است. به این معنا که زمان داشتن مقاطع تحصیلی دبستان، دبیرستان و دانشگاه تمام شده است. آموزش آینده در دنیا، آموزش تا لحظه مرگ است. یک ساختار آموزشی باید ایجاد شود و آن را جایگزین دوره های آموزشی کنیم و این ساختار در قالب شهرهای هوشمندعمدا پیاده سازی می شود و این شهر ها در آینده دنیا نقش مهمی ایفا می کنند.
رییس ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز در ادامه گفت: زمانی که از شهر های هوشمند صحبت می شود اصولا منظور یک پلتفرم است که هر روز موضوعات جدیدی را به شهروندانش ارائه می کند و در حال انتقال این آموزش ها به آنها است. اکنون سایه هایی از این اتفاق رامی بینید،هرروز مردم از خواب بیدار می شوند یک اپلیکیشن جدید یا یک استارتاپ تازه به مردم سرویس می دهد و اگر مردم استفاده کنند تحت آموزش آن قرار می گیرند.
ستاری در ادامه گفت: افراد مسنی که در خانه هستند اگر با موبایل کار می کنند دلیل اصلی آن این است یا می خواهند هتل رزرو کنند یا تاکسی بگیرند یا حساب شان جا به جا کنند یا پول خرج کنند. این مسایل باعث انتقال آموزش به افراد می شود.
در انتهای این مراسم، ستاری کتابی از پدربزرگ خود که تحریر آن مربوط به سال ۱۳۳۶ است و بعد از ۶۳ سال تجدید چاپ شده است و به چاپ دوم رسیده به کتابخانه بوشهر اهدا کرد.
آب شور جزیره شیف،شیرین می شود
در ادامه سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به استان بوشهر کلنگ پروژه آب شیرین کن جزیره شیف با بهره گیری از فناوری های نوین به زمین خورد.
عملیات اجرایى مخزن ذخیره ۱۰ هزار مترمکعبى و خط انتقال آب شیرین کن ۳۵ هزار متر مکعبى به طول ۸ کیلومتر با اعتبارى بالغ بر ۳۷۰ میلیارد ریال با حضور سورنا ستاری حضور معاون علمى و فناورى آغاز شد.
در حال حاضر ۳۰ هزار متر مکعب حدود ۱۰ درصد آب شرب موردنیاز استان از طریق دو سایت آب شیرین کن تامین می شود که با تکمیل و بهره بردارى این پروژه ها بیش از ۴۰ درصد آب موردنیاز از این طریق تامین خواهد شد.
استان بوشهر با جمعیتى بالغ بر یک میلیون و سیصد هزار نفر بعلت شرایط اقلیمى و جغرافیایى با کمبود منابع آب شیرین سطحى و زیر زمینى مواجه است که در حال حاضر بیش از ۸۰درصد منابع تامین آبشرب خارج از استان و از استانهاى همجوار تامین می شود.
لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نظرات