ورود دانش‌بنیان‌ها به پروژه‌های گلوگاهی

ورود دانش‌بنیان‌ها به پروژه‌های گلوگاهی

کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری با هدف توسعه بازار صادراتی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۳۹۳ راه‌اندازی و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

خدمات تسهیل کننده فرآیند صادرات کالا‌ها و همچنین آموزش و مشاوره شرکت‌ها در حوزه صادرات از جمله نیازهای اساسی شرکت‌های دانش‌بنیان است. در این مجموعه سعی بر آن است تا با شناسایی و ارزیابی شرکت‌های خدماتی فعال در این حوزه، خدماتی با کیفیت و اثربخش در جهت توسعه توان صادراتی شرکت‌ها ارایه شود.

در همین راستا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور ایجاد و خلق ثروت برای جامعه از طریق صادرات محصولات با فناوری بالا، اقدام به حمایت از خدمات این کریدور کرده و این امکان را فراهم کند که تا صادرات شرکت‌ها از طریق اینگونه خدمات تسریع یابد.

خدمات حمایتی کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و واسطه‌های صادراتی (شرکت‌های مدیریت صادرات، پایگاه‌های صادراتی، کارگزاران تجاری برون مرزی) ارائه می‌شود. برای دریافت خدمات از کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری، شرکت در ارزیابی آمادگی صادرات ( ERA ) الزامی بوده و خدمات بر اساس نتایج این ارزیابی به شرکت‌ها ارائه می‌شود.

صادرات از طریق مناقصات برگزار شده در کشورهای هدف، دارای مزیت‌هایی است که آن را در میان سایر مسیرهای صادراتی متمایز می‌کند. یکی از این مزیت‌ها، مشارکت و اجرای پروژه‌های مهم و حتی گلوگاهی است.

هرقدر وزن این‌گونه پروژه‌ها در سبد صادراتی کشور (کالا و خدمات) بیشتر باشد، منافع بلندمدت‌تری در روابط دوجانبه با کشورهای هدف در پی خواهد داشت. مزیت دیگر ورود به بازارهای هدف از طریق مناقصات، بهره‌مندی از توانمندی‌های بخش خدمات کشور در اجرای پروژه‌های برون‌مرزی است. در همین راستا، هزینه‌های خرید، تکمیل و ارسال اسناد مناقصه و کارمزد صدور ضمانت‌نامه شرکت در مناقصه مورد حمایت قرار می‌گیرد.

* مدیر کریدور صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری


پایان پیام/۲۳

لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    منبع خبر

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

      نظرات