نیازهای فناورانه صنایع تخمیری شناسایی و تامین میشود
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم برای شناسایی ظرفیتهای موجود این صنعت در کشور اقدام به برگزاری رویداد تخصصی نیازهای فناورانه صنایع تخمیری کرده است.
واحدهای صنعتی تولید اتانول و خمیرمایه، به عنوان صنایع مادر بیوتکنولوژی، ورود کشور به عرصه تولید انبوهی از محصولات مفید را تضمین می کنند. صنایع تولید اتانول زیستی نیاز استراتژیک کشور و درگاه ورود به عرصه بیوتکنولوژی صنعتی است.
هم اکنون، در این صنعت، فرآیندهای تخمیر محصولات کشاورزی (به ویژه ملاس نیشکر) به طور ناقص طی میشود و حجم انبوهی از مواد نیمه فرآیند شده، با عنوان پسماند و پساب بوجود میآورد و مجموعهای از مشکلات محیط زیستی و اقتصادی را بر جای میگذارد. از میان برداشتن موانع اقتصادی و محیط زیستی بر سر راه توسعه صنایع تخمیری و تولید اتانول و خمیر مایه بسیار با اهمیت است.
بر همین مبنا ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رویداد «نیازهای فناورانه صنایع تخمیری» را ۲۱ اسفندماه امسال به میزبانی صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میکند.
همه پژوهشگران، فناوران و صاحبان شرکتهای دانشبنیان میتوانند در این طرح مشارکت کنند و طرحهای خود را تا ۱۱ اسفندماه امسال به کارگروه محیط زیست ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال کنند. متقاضیان برای کسب اطلاعاتن بیشتر به آدرس اینترنتی http://biodc.isti.ir/?fkeyid= ;siteid=۱ ;pageid=۱۵۲۸ ;newsview=۴۹۲۹۰ مراجعه کنند.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/۲۳
اخبار مرتبط:
موانع موجود برسر راه کارخانجات صنایع تخمیری رفع می شود
ضرورت استفاده از شتاب دهنده ها در صنایع تخمیری
لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نظرات