دانشبنیانها فناوریهای پیشرفته را به صنعت هوایی تزریق میکنند
این کار با شناسایی نیازهای صنعت هوایی کشور و حمایت از شرکتهای دانشبنیان آغاز و با تولید و بومی سازی برخی از قطعات و فناوریهای مورد نیاز تکمیل شد. تعمیر قطعات هواپیما، تامین فناوریهای مورد نیاز طراحی و ساخت هواپیما، بومیسازی تجهیرات فرودگاهی، ناوبری و کمکناوبری، تولید قطعات کاربردی در هواپیماها و غیره از جمله اقداماتی است که با تلاش شرکتهای دانش بنیان کشور محقق شده است.
هرچند که دست یابی به این فناوری ها سخت بود و دشوار اما با ظرفیت دانشی که در زیستبوم فناوری و نوآوری ذخیره کرده بودیم توانستیم به این فناوریها دست یابیم و از پیچ سخت و دشوار تحریمها گذر کنیم. البته که هنوز در این حوزه حرف های ناگفته زیادی هست و راه طولانی برای خوداتکایی مانده است؛ اما همین طی مسیر هم برایمان یک افتخار ملی و جهانی است.
ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونق پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این سالها با حمایت از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه هوایی و هوانوردی تلاش کرده که سطح فناوری بومی در صنعت هوایی و هوانوردی را ارتقا داده و کسبوکارهای جدید دانشبنیان ایجاد کند.
این هدف که در ستاد برای سال ۹۸ و ۹۹ تعریف شده است با برنامه هایی در حوزه بومیسازی برخی قطعات هواپیما، تجهیرات فرودگاهی، راداری، ناوبری و کمک ناوبری، توسعه خدمات هوانوردی عمومی، توسعه محصولات و خدمات پهپادهای تجاری و اخذ گواهی انطباق محصولات شرکت های دانش بنیان پیگیری و اجرایی خواهد شد.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/۲۳
اخبار مرتبط:
پیشرفت های صنایع هوایی مبتنی بر فناوری های نوین جهانی است
شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها طعم شیرین فناوریهای هوایی را وارد جامعه میکنند
صادرات محصولات دانشبنیان و فناوریهای هوایی و هوانوردی ایران
لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نظرات