اقتصاد دانش بنیان در لرستان در سال جهش تولید
اقتصاد دانش بنیان در لرستان
رئیس پارک علم و فناوری لرستان در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به نامگذاری سال ۹۹ به عنوان "جهش تولید" از سوی مقام معظم رهبری و بنا به تاکید ایشان جهت تحقق این شعار، همه ما باید برنامه هایمان را بر اساس همین امر پیش ببریم .
محمودرضا شاکرمی افزود: میتوان با بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و فناور در پارک های علم و فناوری در تحقق هرچه بهتر این شعار گام برداشت .
استقرار ۱۷۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری لرستان
وی گفت: در سال ۱۳۸۹ قانون حمایت از شرکتهای و موسسات دانش بنیان به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده که ماده ۳ این قانون به شرکت های دانش بنیان اختصاص داده است که این شرکت ها می توانند از مزایای قانونی آن ازجمله معافیت های مالیاتی استفاده کنند .
شاکرمی افزود: ماده ۹ این قانون در خصوص معافیت های بیست ساله درآمد شرکت و حقوق کارکنان شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری است، شرکت هایی که در محدوده پارک های علم و فناوری هستند می توانند از مزایایی گمرکی و قوانین کار همانند مناطق آزاد تجاری استفاده نمایند .
وی افزود: در حال حاضر در پارک علم و فناوری لرستان ۱۷۰ واحد فناور مستقر هستند که این واحدها بطور مستقیم برای ۴۵۰نفر ایجاد اشتغال نموده اند. یکی از راههای تحقق شعار سال ترویج اقتصاد دانشبنیان و حمایت از شرکتهای دانشبنیان است که در همین راستا در استان ۱۹ شرکت دانش بنیان وجود دارد .
اقدامات پارک علم و فناوری در دوران کرونا
شاکرمی بیان کرد: از زمانیکه ویروس کرونا وارد کشور شد فناوران پارک علم و فناوری لرستان توانستند در زمینه کیت تشخیص کووید۱۹، مواد ضدعفونی کننده، ماسک حضور فعال داشته باشند. این شرکت ها علاوه بر اینکه نیاز داخل استان را تامین کردند محصولات خود را به برخی از استانهای کشور صادر نمودند .
وی افزود: از مجموع ۵۶ طرح اقتصاد مقاومتی استان، سه طرح از شرکت های پارک علم و فناوری لرستان جز پروژههای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در استان بودند .
رئیس پارک علم و فناوری لرستان گفت: طرح جامع پارک علم و فناوری آماده شده و با توجه به اینکه تمامی زیرساخت های لازم از جمله آب، برق، گاز، فیبر نوری در سایت پارک فراهم است و این امیدواری وجود دارد که بزودی به شرکت های که واجد شرایط هستند جهت توسعه کسب و کار خود زمین واگذاری می شود .
وی ادامه داد: ساختمان فناوری پارک که در حال ساخت است تا پایان دولت به بهره برداری خواهد رسید که در این ساختمان بالغ بر ۴۰ واحد فناور می توانند مستقر شوند .
شاکرمی افزود: صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری نوآوران افلاک که با کمک پارک و بخش خصوصی راه اندازی شده است، به عنوان سرمایه گذار خطر پذیر در کنار واحدهای فناور پارک است .
رئیس پارک علم و فناوری گفت: با توجه به زیرساخت های که وجود دارد این پارک آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری با سایر دستگاه های استان در راستای تحقق شعار سال اعلام می نمایم .
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری استان لرستان
نظرات