جشنواره" نوآوری و فراوری در صنایع غذایی " بهبهان با معرفی ایده های برتر به کار خود پایان داد
جشنواره" نوآوری و فراوری در صنایع غذایی " بهبهان با معرفی ایده های برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خوزستان، توران دستیار مدیر مرکز مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با اعلام این خبر افزود:
از بین ۲۶ ایده راه یافته به مرحله پایانی در نهایت با نظر هیات داوران ۳ ایده برتر به ترتیب زیر مورد تقدیر قرار گرفتند:
۱) ایده کافه کودک لوح تقدیر و ۱۰ میلیون ریال جایزه نقدی
۲) ایده بیو پلاستیک لوح تقدیر و ۷ میلیون ریال جایزه نقدی
۳)ایده بسته بندی مواد غذایی با اوریگامی لوح تقدیر و ۵ میلیون ریال جایزه نقدی
جشنواره ایتاپ نوآوری و فراوری در صنایع غذایی با حمایت پارک علم وفناوری خوزستان و همکاری مرکز فنی حرفه ای بهبهان ، دانشگاه علوم پزشکی ، اداره صنعت، معدن و تجارت و و کانون بانوان برگزار گردید.
دستیار هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج و تشویق خلاقیت و نوآوری، شناسایی نیروهای خلاق و برقراری ارتباط با آنها و شناسایی قابلیتهای فناوری موجود در شهرستان بهبهان با موضوعات مختلف عنوان کرده که تا کنون نیز دستاوردهای خوبی به همراه داشته است .
شایان ذکر است جشنواره ایتاپ (ایده تا پدیده) جشنواره ای است که در آن افراد ایده های خود را مطرح میکنند و برگزیدگان علاوه بر دریافت لوح تقدیر و جوایز نقدی می توانند به عضویت مرکز رشد درآمده و از تسهیلات پارک علم وفناوری خوزستان بهره مند گردند.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری خوزستان
نظرات