نخستین هاب صادراتی محتوای دیجیتال کشور رونمایی می‌شود

نخستین هاب صادراتی محتوای دیجیتال کشور رونمایی می‌شود

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری با اشاره به برگزاری مراسم رونمایی از نخستین هاب صادراتی محتوای دیجیتال کشور، بیان کرد: این هاب به عنوان نخستین هاب صادرات محتوای دیجیتال در حوزه های مختلفی چون نرم افزارهای تلفن همراه، محتوای ویدیوئی و انیمیشن فعالیت می کند.

وی افزود: در حال حاضر ۲۲ هزار برنامه نویس در حوزه طراحی و توسعه نرم افزارهای کاربردی در کافه بازار فعالیت می کنند که این تعداد، فعالیت قابل قبولی در بازارهای بین المللی ندارند و بازار داخلی آنها نیز بزرگ و قابل توجه نیست.

به گفته محمدی، بسیاری از این نرم افزارها ظرفیت حضور در بازارهای بین المللی را دارند؛ اما شرایط و ضوابط حضور در این بازارها را برای خود ایجاد نکرده اند. به طور مثال این نرم افزارها به زبان های رایج جهانی مجهز نیستند و طراحی مقبولی برای ارائه در بازار جهانی ندارند.

نرم‌افزارهای کاربردی ایرانی در بازار جهانی حضور می‌یابند

وی همچنین تصریح کرد: به همین دلیل نیاز بود که یک مجموعه ای برای حمایت از آنها شکل بگیرد تا این نرم افزارهای کاربردی شرایط فعالیت و فروش در بازارهای بین المللی را نیز بیابند و به بازارهای جهانی مانند اپ استور و گوگل پلی دست بیابند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به تغییرات مورد نیاز این نرم افزارها برای حضور در بازار جهانی، عنوان کرد: این مجموعه طراحی شده تلاش می کند تا نرم افزارهای موجود در کافه بازار برای ورود به بازارهای جهانی چند زبانه شوند و به عنوان واسطه ای بین المللی از حضور آنها در دنیا حمایت کند. همچنین طراحی آنها در قالب یک مدل مورد پسند جهانی تغییر کند.

وی همچنین بیان کرد: هاب صادراتی محتوای دیجیتال بخشی از یک پازل بزرگ تری به نام اکوسیستم اشتغال دیجیتال است. این اکوسیستم با برگزاری بوت کمپ ها و شتاب دهنده های برنامه نویسی، توسعه خواهد یافت. در واقع نرم افزارهای موجود ابتدا در بوت کمپ ها حضور می یابند، سپس به شتاب دهنده تبدیل می شوند و در مرحله نهایی پس از تبدیل شدن به یک شرکت، به بازارهای جهانی راه می یابند.

محمدی در ادامه تصریح کرد: پلتفرم هاب صادرات محتوای دیجیتال توسط شرکت توسعه محتوای بین المللی پارس دیجیتال ( PDE ) طراحی شده است و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح می شود.

اولین هاب صادراتی محتوای دیجیتال

امیر سرکندی عضو هیات مدیره شرکت توسعه محتوای بین المللی پارس دیجیتال مراسم رونمایی از اولین هاب صادراتی محتوای دیجیتال کشور اظهار کرد: مراسم رونمایی این هاب صادراتی روز شنبه ۹ شهریور برگزار خواهد شد. این مراسم با حضور و سخنرا نی علی وحدت (رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی) و امیر خوراکیان (معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی شورای عالی فضای مجازی) پرویزکرمی (دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان) و مهدی محمدی (دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال) برگزار می شود.

سرکندی با بیان اینکه در حاشیه این رونمایی دومین پنل تخصصی صادرات محتوای دیجیتال نیز برگزار می شود، اظهار کرد: این پنل تخصصی با موضوع صادرات محتوای دیجیتال و حضور مهدی محمدی، حمیدرضا احمدیان، سیاوش ملکی فر و محمد رضا طلایی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می شود.

وی با اشاره به پتانسیل های ایران در بخش دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال بیان کرد: این هاب به عنوان اولین هاب صادرات محتوای دیجیتال در سه گروه اپلیکشین‌های موبایل، محتوای ویدیوئی و انیمیشن فعالیت خواهد کرد. این پلتفرم ارائه دهنده خدمات بسترسازی، استانداردسازی، ترجمه، انتشار و بازاریابی دیجیتال است که تولیدکنندگان محتوای دیجیتال می‌توانند با مراجعه به وب سایت farhang.isti.ir از این خدمات بهره‌مند شوند.

وی افزود: پس از آنکه سرویس ها به هاب معرفی می شوند،‌ از لحاظ فنی،‌ محتوایی، ایده محوری و تقاضای بازار مورد ارزیابی قرار می‌ گیرند.

وی ادامه داد: در راستای ایجاد ارتباطات تجاری برای انتشار و انتقال ارز شبکه ای از شرکت ها و نمایندگان در خارج از ایران و در مناطق جغرافیایی متنوع مورد نیاز است، به همین منظور هاب PDE فعالیت های خود را در کشورهای دیگر نیز با تاسیس نمایندگی آغاز کرده است.

پایان پیام/۲۳

لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع خبر

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

    نظرات