اکوویک سیزدهم: از تقدیر از بانک ملی برای حمایت از استارتاپ ها تا امضا تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی، بانک ملی و دانشگاه شریف
اکوویک سیزدهم نیز همانند اکوویک های گدشته به بررسی 5 خبر پر بازدید در طول هفته گذشته اختصاص دارد. لطفا تا پایان با ما همراه باشید.
به گزارش
اکوسیستم، هفته سوم آبان ماه اخبار مختلف و متفاوتی در حوزه استارتاپ های ایرانی در خبرهای خبرگزاری ها و رسانه های مختلف قرار گرفت. در حالی که برخی از این اخبار در خصوص تقدیر و تشکر از ارگان های مختلف از جمله بانک ملی ایران برای حمایت از استارتاپ های ایرانی بود، اخبار دیگری نیز در خصوص راه اندازی سرویس های جدید از سوی شرکت های خدماتی مختلف و همچنین امضا تفاهم نامه های مختلف میان سازمان های مختلف از جمله سازمان ملی جوانان و دانشگاه شریف و بانک ملی در رسانه های مختلف منتشر شد.
معاون رییس جمهور از بانک ملی برای حمایت از استارت آپ های داخلی تقدیر و تشکر کرد. سورنا ستاری: حمایت های بانک ملی ایران از شرکت های دانش بنیان می تواند الگویی برای سایر بانک ها باشد. معاون علمی و فناوری دولت در دیدار با مدیرعامل بانک ملی ایران ضمن تقدیر از حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان٬رویکرد این بانک را مورد تایید و حمایت خود خواند. وی پس از بازدید از اقدامات بانک ملی ایران٬ این بانک را پشتوانه ای قوی برای حوزه علم و فناوری کشور قلمداد کرد و با بیان این موضوع که دانش در کشور به حمایت نیاز دارد و بانک ملی در این زمینه پیشتاز است٬ بیان کرد:ایجاد زیرساخت مهمی مثل مرکز نوآوری که با نظر مثبت و همراهی مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک محقق شده است٬ جای تقدیر و تشکر دارد.
بانک مرکزی در خصوص سرمایه گذاری روی ارز دیجیتال هشدار داد. ناصر حکیمی (معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی) گفت: با در نظر گرفتن نوسانات شدید ارز دیجیتال، این ارز تاکنون از سوی بانک مرکزی به رسمیت شناخته نشده است و خرید آن ریسک بالایی دارد. حکیمی از تدوین شش سند به منظور سامانده ای کردن کسب و کارهای نوین مالی خبر داد و اظهار داشت: سند مربوط به ارزهای دیجیتال تا پایان نیمه نخست سال ۱۳۹۷ تکمیل و نهایی میشود. وی در ادامه اضافه کرد: در قدم بعدی، موضوع بومی سازی ارزهای دیجیتال پیگیری خواهد شد. معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی از در دست تدوین بودن رویکرد اصلی بانک مرکزی در مورد ارزهای دیجیتال خبر دارد.
اولین استارت آپ فکتوری در ایران توسط بخش خصوصی راه اندازی می شود. سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری)، از آماده سازی اولین استارتاپ فکتوری ایران به دست بخش خصوصی در آینده نه چندان دور خبر داد. سورنا ستاری در حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانههای دیجیتال گفت: هر سال در این نمایشگاه اتفاقات جدیدی را شاهد هستیم که در زمینه رسانههای دیجیتال و رشد استارتاپها بر فضای اطراف ما تاثیر میگذارند. وی در ادامه در خصوص طرح شامد تاکید کرد: در حوزه فضای مجازی یکی از مشکلات بزرگ بحث تعداد مجوزها و محیط کسب و کار است، در حال حاضر این طرح وارد بحث مجوزدهی شده است و جنبه سلبی آن نیز بسیار پایین میباشد. خوشبختانه مسائلی که در طرح شامد مطرح میشود، میتواند باعث بهبود فضای مجازی گردد.
تاکسی موتوری اسنپ با نام اسنپ بایک راه اندازی شد. سرویس تاکسی موتوری اسنپ، با نام اختصاصی اسنپ بایک، راه اندازی شد. سامانه الو پیک، پیش از این، چنین سرویسی را راه اندازی کرده بود. فعالیت سرویس موتوری ویژه مسافر در شهرهای تهران و مشهد آغاز میشود و به مرور خدمات آن به سایر شهرهای ایران گسترش مییابد. اسنپپ بایک به عنوان دومین سرویس موتوری سامانه هوشمند حمل و نقل اسنپ محسوب میشود، پیش از این سرویس موتوری اسنپ باکس در این سامانه اقدام به انتقال مرسولات کاربران میکرد. نکته ی مهم در مورد سرویس جدید اسنپ تحت پوشش بیمه بودن همه مسافران این سرویس در طول سفرشان است.
با حضور معاون علمی رییس جمهور، تفاهم نامه همکاری میان بانک ملی، دانشگاه شریف و سازمان ملی جوانان اما شد. با حمایت ستاد فناوری اطلاعات و ارتباطات و فضای مجازی، دو تفاهم نامه ی همکاری میان معاونت علمی رییس جمهور٬بانک ملی و دانشگاه شریف به امضا رسید. این تفاهم نامه با با حضور دکتر سورنا ستاری و دکتر مهدی فقیهی٬ علاوه بر تفاهم نامه های همکاری، تأسیس و توسعه مرکز شتابدهی و نوآوری٬ استفاده از فناوری ذخیره و پردازش داده نیز میان ستاد توسعه اطلاعات ارتباطات و فضای مجازی، بانک ملی و دانشگاه صنعتی شریف امضاء شد. در جریان تفاهمنامه همکاری با عنوان تأسیس و توسعه مرکز شتابدهی و نوآوری، ستاد توسعه فناوری اطلاعات ارتباطات و فضای مجازی بهعنوان طرف اول این تفاهمنامه، وظیفه حمایت فنی از تأسیس و راه اندازی این مرکز و انجام اقدامات لازم یرای سرعت بخشیدن به کسب مجوزها را دارد و با فراهم سازی و تأمین منابع اطلاعاتی و همچنین کمکهای مالی به حمایت از تجاریسازی و بازاریابی برای فعالیت استارتاپ های تحت پوشش در این مرکز میپردازد.
نظرات