باید میان توانمندی‌های نوآورانه جوانان و بازارکار ارتباط برقرار شود

باید میان توانمندی‌های نوآورانه جوانان و بازارکار ارتباط برقرار شود

به گفته سورنا ستاری، به منظور تولید ثروت بر پایه اقتصاد دانش بنیان باید میان توانمندی‌های نوآورانه و خلاقانه جوانان تحصیلکرده و بازار کار ارتباطی جدی و پایدار برقرار شود و این امر جز با ایجاد زیست بوم کارآفرینی شرکت‌های دانش بنیان محقق نخواهد شد.

به گزارش اکوسیستم، سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری رئیس جمهور) در بازدید خود از استارتاپ کاریابی و برگزار کننده اولین آزمون استخدامی شرکت‌های خصوصی فن‌آورد که در مصلای دانشگاه تهران برگزار شد، بیان کرد: این آزمون کاریابی توسط یکی از استارتاپ‌های موفق کشور اجرا شده است.

ستاری بر ضرورت ایجاد ارتباط میان بازار کار و توانمندی‌های خلاقانه و نوآورانه جوانان تاکید کرد و ادامه داد: باید با به وجود آوردن زیست بوم کارآفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی، بین توانمندی‌هایی جوانان خلاق و تحصیلکرده و بازارکار ارتباطی پایدار و جدی ایجاد کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت در این میان نقش تسهیل‌گری، راهبری و ایجاد زیرساخت را ایفا می‌کند، گفت: برگزار کننده و مجری این رویداد بخش خصوصی است و شرکت‌های طرف قرارداد برای جذب نیرو هم از بخش خصوصی هستند.

وی ادامه داد: امیدواریم این قبیل اقدامات در آینده توسعه بیشتری پیدا کنند. با وجود اینکه شرکت‌های بسیاری در زمینه استارتاپ‌ها و دانش بنیان‌ها فعالیت دارند، اما هر کدام که نوآوری بهتر و ابتکار بالاتری داشته باشد در این زمینه موفقیت بیشتری نیز به دست می‌آورد.

ستاری گفت: خوشبختانه امروزه بخش عمده‌ای از مفاهیم حوزه کارآفرینی در بخش خصوصی توسعه پیدا می‌کند که حاصل آن نتایج مطلوب در حوزه‌هایی مانند اقتصاد دانش بنیان است.

وی با اشاره به این موضوع که هنوز بازارهای فتح نشده‌ای برای فعالیت استارتاپ‌ها وجود دارد، اظهار داشت: برنامه داریم که در سال آینده حوزه‌های بهداشت، سلامت و غذا شامل مواد غذایی سالم و تازه، پسماند و... را گسترش دهیم و شرایط زیست بوم کارآفرینی مناسب را برای افراد خلاق، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان به وجود آوریم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطر نشان کرد: معاونت علم و فناوری مسئول اشتغال در کشور نیست و تنها به منظور حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌هایی که در این عرصه فعالیت دارند تلاش می‌کند. مسئله مهم این است که بتوان زیست بومی به وجود آورد تا استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان بیشتر و بهتر بتوانند فعالیت کنند و کارآفرینی داشته باشند.

وی متذکر شد که معاونت علمی هیچگونه حمایت مالی از این رویداد نداشته است و مثل همیشه حمایت‌های معنوی و تسهیل‌گری دارد. اگر استارتاپ‌ها بتوانند نوآوری خوبی در فضای بازار داشته باشند، قادر خواهند بود سرمایه مورد نیاز خود را جذب کنند.

وی در پایان گفت: استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی، ایده‌های بومی سازی شده خود را محقق کنند تا مردم نیز از آنها استقبال کنند. البته در این بین استارتاپ‌هایی نیز داریم که ایده‌های آنها جدید است و مشابه خارجی ندارند، مانند رویدادی که امروز شاهد آن هستیم.

    نظرات