ارزش استارتاپ‌های هلدینگ کسب وکار نوین ایرانیان به 150 میلیارد تومان رسید

ارزش استارتاپ‌های هلدینگ کسب وکار نوین ایرانیان به 150 میلیارد تومان رسید

هلدینگ کسب و کار نوین ایرانیان (IMBCO) که استارتاپ‌هایی از قبیل نت‌برگ، چیلیوری، تیکت، دکتردکتر و سرمیز بعضی از زیرمجموعه‌های آن هستند، موفق به جذب سرمایه از صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه آرمانی شد و به این ترتیب به ارزشی بالغ بر 150 میلیارد تومان رسید.

به گزارش اکوسیستم، قرارداد نهایی این سرمایه‌گذاری طی مراسمی در ساختمان شرکت تامین سرمایه تمدن و با حضور علیرضا صادقیان (مدیرعامل هلدینگ کسب وکار نوین ایرانیان)، محمودرضا خواجه نصیری (مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن) و سایر اعضای صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه آرمانی به امضای طرفین رسید.

صادقیان در مورد این سرمایه گذاری گفت: مذاکرات مربوط به این سرمایه‌گذاری از آبان ماه سال گذشته آغاز شد و در بهمن ماه ترم‌شیت‌های اولیه به امضا رسید و در این جلسه هم قرارداد نهایی منعقد شد.

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری فوق قسمتی از برنامه این هلدینگ برای توسعه استارتاپ‌های خود در سال 97 است، ابراز امیدواری کرد که با این سرمایه‌گذاری استارتاپ‌های مختلف این هلدینگ بتوانند خدمات بهتری را ارائه دهند.

وی اظهار داشت: یکی از قدیمی‌ترین هلدینگ‌های استارتاپی ایران هستیم که تاکنون جذب سرمایه نداشته‌ایم و خوشحالیم که اولین سرمایه‌پذیری ما از طریق صندوق آرمانی انجام شده است سرمایه‌گذاری روی استارتاپ‌ها در شرایط متلاطم بازارهایی نظیر بازار ارز باعث شد تا افراد بدون پذیرش ریسک و صرفا با نگه داشتن سرمایه ارزی تا روزی 10 درصد سود داشته باشند. حضور صندوق‌هایی مانند صندوق آرمانی در این شرایط می‌تواند باعث رونق اکوسیستم استارتاپی و رونق اقتصاد کشور شود.

محمودرضا خواجه نصیری (مدیرعامل تامین سرمایه تمدن) قبل از امضای این قرارداد خاطرنشان کرد که در روزهایی که خبرهای خوبی از اقتصاد کشور نمی‌شنویم، قراردادهایی از این قبیل می‌تواند انگیزه فعالان کسب وکارهای اینترنتی ایران را برای کار و تلاش بیشتر کند.

وی اظهار داشت: این نخستین سرمایه‌گذاری استارتاپی صندوق آرمانی به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های خطرپذیر بازار سرمایه در اکوسیستم استارتاپی ایران است و امیدواریم با تلاش دوستانمان در هلدینگ کسب وکار نوین ایرانیان و موفقیت‌های ناشی از این سرمایه‌گذاری، این مسیر تدوام پیدا کند و بتوانیم سرمایه‌گذاران بیشتری را وارد این حوزه کنیم.

 مدیرعامل تامین سرمایه تمدن با اشاره به روند روبه رشد سرمایه‌گذاری‌های جسورانه در کشور، بیان کرد: زمانی که فعالیت خود را در این حوزه آغاز کردم، کل سرمایه صندوق‌های فیکس‌اینکام فقط ۱۰۰۰ میلیارد تومان بود، اما در حال حاضر فقط تامین سرمایه تمدن بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه در اختیار دارد و این نشان از اقبال سرمایه گذاران به منظور ورود به کسب وکارها و حوزه‌های اقتصادی است.

وی از ورود صندوق آرمانی به حوزه استارتاپ‌ها به عنوان شکستن انحصار سرمایه‌گذاری در این حوزه نام برد و ادامه داد: ما در سال ۹۷ برنامه‌های زیادی برای حضور در حوزه‌های مختلف نوآوری خواهیم داشت، از جمله سرمایه‌گذاری‌هایی در حوزه داروهای های‌تک انجام داده‌ایم و برای ورود به حوزه فین‌تک‌ها نیز مشغول مذاکره و مطالعه هستیم که خبرهای آن در سال ۹۷ به گوش فعالان این اکوسیستم خواهد رسید.

همچنین در این جلسه رضا زرنوخی (مدیرعامل صندوق مالی توسعه تکنولوژی و یکی از سهامداران صندوق جسورانه آرمانی) نیز با تاکید براین موضوع که امضای چنین قراردادی یک پیام روشن به اکوسیستم دارد، گفت: در شرایطی که همه از افزایش قیمت ارز و بی‌ثباتی شرایط، احساس ناامیدی می‌کنند و یک فضای رخوت بر اکوسیستم حاکم شده است، این سرمایه‌گذاری که یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاری‌های سال ۹۷ خواهد بود و این پیام را به تمام استارتاپ‌ها می‌دهد که در هر شرایطی امید وجود دارد و نباید دست از کار و تلاش در این اکوسیستم کشید.

وی ادامه داد: مبلغ این سرمایه‌گذاری در دو مرحله پری‌اینوست و افتراینوست، به این هلدینگ پرداخت می‌شود و با این جذب سرمایه، ارزش IMBCO به بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

    نظرات