بازدید گروه علوم تغذیه دانشگاه از کارخانه پگاه
صبح روز یکشنبه ۵ تیر ماه ۹۸ گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای ارتقاء ارتباط گروه تغذیه با صنعت و به منظور آشنایی با فرایند تولید شیر، و فراورده های لبنی از کارخانه های شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران دیدن کردند. در ابتدای ورود طی جلسه ای موضوعات و مسائل مرتبط با تولید فراورده های لبنی، قیمت تمام شده آن ها، ارزش غذایی محصولات لبنی و غنی سازی آن ها با مواد مغذی مطرح شد. سپس محصولات جدید تولید شده توسط کارخانه پگاه از جمله پنیر لاکتیکی، پنیر تهیه شده از شیر بز و ... جهت تست و ارزیابی در اختیار اعضای محترم هیئت علمی قرار گرفت. پس از آن بازدید از کارخانه جات مختلف از جمله کارخانه محصولات پودری پگاه، کارخانه تولید پنیر خامه ای، کارخانه بسته بندی شیر و خامه و... صورت گرفت. در پایان مدیرعامل محترم شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران، جناب آقای مهندس کاشانی زاده ضمن اشاره به پتانسیل های موجود در صنعت محصولات لبنی، خواستار همکاری با گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای ارتقاء کیفیت محصولات شدند.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران
نظرات