بهبود وضعیت اشتغال خوزستان، فصل مشترک همکاریهای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری
توسعه و رونق کسب و کار با هدف بهبود وضعیت اشتغال استان خوزستان، در نشست مشترک رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و سرپرست پارک علم و فناوری استان به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، دکتر ایرج کاظمینژاد، سرپرست پارک علم و فناوری خوزستان در این نشست با اشاره به ضرورت همدلی و همکاری همه دستگاهها برای بهبود وضعیت اشتغال در استان خوزستان، گفت: مهمترین دغدغهای که در حال حاضر در پارک علم و فناوری استان خوزستان وجود دارد، فضای کسب و کار استان و بهبود وضعیت اشتغال است، زیرا با وجود آنکه استان خوزستان از ظرفیتهای بسیار خوب در بخش صنعت برخوردار است، دارای نرخ بیکاری ۱۶.۲ است و این در حالی است که بالاترین نرخ بیکاری در استانهای کشور، ۱۶.۷ است.
وی افزود: فکر نمیکنم که سازمان یا مجموعهای در استان وجود داشته باشد که دغدغه بیکاری را نداشته باشد، ولی به هر حال عملکرد بهگونهای بوده که نتیجه مثبت نداشته است، در نتیجه لازم است فضا تغییر کند و از همه ظرفیتهای موجود در سازمانها و نهادهای متولی امر استفاده شود تا شرایط اشتغال در استان بهبود یابد.
کاظمینژاد با تاکید بر اینکه توسعه ارتباطات سازمانی میتواند نقش موثری در بهبود وضعیت اشتغال در استان داشته باشد، تصریح کرد: اگرچه پارک علم و فناوری که از دل وزارت علوم برآمده، دغدغه اشتغال را دارد، ولی این مقوله باید به دغدغه همه سازمانها تبدیل شود و پارک علم و فناوری نیز به همه متعلق است و هر مجموعهای که بتواند گرهای را باز کند، باید به میدان بیاید و در این زمینه کمک کند.
سرپرست پارک علم و فناوری خوزستان خاطرنشان کرد: امروز دیگر شعار دادن به تنهایی، کاری را از پیش نمیبرد و لازم است همه با کمک یکدیگر وارد عمل شویم. در این زمینه جهاد دانشگاهی نیز میتواند بسیار کمککننده باشد و با مشارکت یکدیگر، در مسیر بهبود وضعیت اشتغال در استان خوزستان گامهای موثری برداریم.
وی تاکید کرد: پارک علم و فناوری استان آمادگی دارد از همه ظرفیتهای خود در زمینه توسعه ارتباط با جهاد دانشگاهی در زمینه بهبود فضای کسب و کار و حمایت از شرکتهای دانشبنیان استفاده کند.
به گزارش ایسنا، سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در این دیدار با اشاره به توانمندیهای جهاد دانشگاهی در زمینه حمایت از کسب و کارهای نوپا، گفت: مرکز رشد فناوریهای نوین سلامت جهاد دانشگاهی خوزستان از سال گذشته فعالیت خود را در اهواز آغاز کرد و هماکنون چند شرکت دانشبنیان در این مرکز در حال فعالیت هستند. این آمادگی وجود دارد که با همکاری پارک علم و فناوری، شرکتهای بیشتری را در حوزه سلامت در این مرکز مورد حمایت قرار دهیم.
وی افزود: در زمینه برپایی رویدادهایی با هدف آموزش کسب و کارهای نوپا نیز جهاد دانشگاهی تجربه اندوختهای در اختیار دارد و آمادگی داریم که با مشارکت پارک علم و فناوری، در این زمینه اقدامات موثرتری را در دانشگاهها انجام دهیم.
علوی با اشاره به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در بخش اطلاعرسانی، تصریح کرد: با وجود دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، این امکان وجود دارد که در زمینه معرفی محصولات شرکتهای دانشبنیان و همچنین ترویج ادبیات و فرهنگ کارآفرینی در استان، از ظرفیتهای موجود نهایت استفاده را ببریم و در این زمینه نیز اعلام آمادگی میکنیم. ضمن اینکه مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی نیز آمادگی دارد نظرسنجیهایی را در زمینه کارآفرینی از شرکتهای دانشبنیان و همچنین جامعه، با هدف پایش فرهنگ کارآفرینی در اقشار مختلف مردم را تدوین و اجرا کند.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به موفقیت جهاد دانشگاهی در زمینه تولید متههای حفاری، تاکید کرد: اقدامات موفق و موثری در جهاد دانشگاهی خوزستان انجام شده است که از آن جمله میتوان به تدوین دانش فنی و تولید متههای حفاری اشاره کرد که این موضوع نمونه موفق اشتغالزایی در استان و تکیه بر توان داخلی برای رفع نیازهای صنعت است و این آمادگی وجود دارد که چنین تجربههایی به واحدهای مستقر در پارک علم و فناروی منتقل شود.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری خوزستان
نظرات