رییس پارک علم و فناوری کردستان در نشست هماندیشی سازمان نظام صنفی رایانه و مدیران متولی این حوزه؛ تقویت اکوسیستم موجود در استان فقط با همراهی بخش خصوصی امکانپذیر است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل پارک علم و فناوری کردستان، در این نشست دکتر سعیدی رییس پارک علم و فناوری کردستان با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری کردستان یکی از مراکز اصلی کسب و کارهای حوزه ICT در استان میباشد، اظهار داشت: با توجه به ضعف زیرساختهای صنعتی در استان، نیروهای نخبه و نوآور تمایل به راهاندازی کسب و کارهای نوپا حوزه ICT دارند که این امر موجب رونق این کسب و کارها در استان شده است. وی با تاکید بر لزوم حمایت دستگاههای دولتی از این کسب و کارها تصریح کرد: متاسفانه عدم همافزایی و تعامل سازنده دستگاههای اجرایی استان مشکلاتی را برای برخی کسب و کارها پیش آورده که با برگزاری چنین نشستهایی میتوان سوء برداشتها و مشکلات پیشروی این کسب و کارها را برطرف کرد.
رییس پارک علم و فناوری کردستان همچنین از تمامی متولیان این حوزه درخواست کرد که با به اشتراک گذاشتن تجربیات و یافتههای خود، سعی در ارتقای دیگر دستگاهها داشته باشند. وی با اشاره به ظرفیتهای استان کردستان به خصوص در حوزه ICT، هنر و گردشگری و لزوم تعامل دستگاههای دولتی و نهادههای مردمی گفت: پارک علم و فناوری کردستان در تعامل با سایر دستگاهها همچون استانداری، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و کار، رفاه و تامین اجتماعی توانسته است دستاوردهای خوبی را کسب کند که تسری این تعامل به سایر دستگاهها و عرصه عمومی مطمئنا موجبات رونق و افزایش اشتغالزایی پایدار را در استان به همراه خواهد داشت.
دکتر سعیدی با ذکر مثالهایی از کشورهای موفق در حوزه استارتاپی خاطر نشان کرد: شکل گرفتن زیست بوم استارتاپی در کشوری مانند مالزی که از یک زیست بوم غنی برخوردار است، فقط به واسطه تعامل بخشهای دولتی و خصوصی شکل گرفته است و در آن تشکلهای مردم نهاد و در کنار آنها برنامه مختلف کارآفرینی برای آحاد مردم توسط دولت به تقویت این اکوسیستم کمک بسیاری کرده است. وی اظهار امیدواری کرد که بخش دولتی با تسهیلگری بتواند به رشد و تقویت کسب و کارهای استارتاپی کمک کند.
در ابتدای این نشست مهندس عظیمینیا رییس سازمان نظام صنفی رایانه استان در سخنانی به تاریخچه تشکیل این سازمان و خدمات صورت گرفته اشاره کرد و گفت: ساماندهی حوزه انفورماتیک، تنظیمکننده مناسبات بخش خصوصی و دولت در حوزه ICT و مشارکت در تصمیم سازی برای این حوزه از جمله وظایف سازمان نظام صنفی رایانه میباشد. وی هدف از تشکیل این جلسه را امکانسنجی تقویت تعامل میان دستگاههای دولتی و بخش خصوصی اعلام کرد و اظهار داشت: در برخی از قوانین ابهاماتی وجود دارد که با تشکیل این جلسات میتوان مسیر پیشرو را تصحیح و سیاستگذاران، برنامهریزان دولتی و بخش خصوصی را در راستای تقویت اکوسیستم موجود در استان تشویق کرد. وی با اشاره به ظرفیتهای استان به ویژه در حوزه سلامت الکترونیک، مدیریت شهری الکترونیک و فناوریهای نرم، اظهار امیدواری کرد که با حذف بروکراسیهای زائد و تعامل سازنده بتوان اشتغالزایی پایدار در حوزه کسب و کارهای مبتنی بر ICT رونق گیرد.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری کردستان
نظرات