رئیس پارک علم و فناوری مازندران در آیین تجلیل و تکریم از خبرنگاران مطرح کرد: آغاز به کار شبکه نوآوری و فناوری مازندران در آیندهای نزدیک / صادرات ۴ میلیون یورویی محصولات دانش بنیان مازندران
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری مازندران، دکتر علی معتمدزادگان در جمع خبرنگاران؛ با تبریک روز خبرنگار، خواستار توجه بیشتر رسانه ها به حوزه علم و فناوری شد و افزود: رسانه ها در حوزه علم و فناوری باید به نیاز جامعه توجه کنند و با توجه به رشد فعالیت در حوزه کسب و کارهای نوپا «استارتاپها» نیاز به رسانه خبری فعال با این موضوع وجود دارد.
وی با اشاره به راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران، اضافه کرد: این صندوق به افراد برای پیاده سازی ایده ها کمک می کند.
وی با اشاره به ماهیت تخصصی پارک علم و فناوری و حمایتهای ویژهای که از صاحبان فناوری در شرکتهای دانشبنیان دارد، حتی رسیدگی به شکایتهای این بخش را نیازمند قضات و بازپرسهای ویژه دانست که از قوانین و آییننامههای مربوطه مطلع باشند.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران با بیان اینکه مازندران استان گستردهایست؛ از ضرورت طراحی پلتفرم(platform) های غیرفیزیکی گفت تا برخی از خدمات از طریق این پلتفرم ارائه شود.
این مسئول از راهاندازی شبکه نوآوری و فناوری مازندران (مینونت) خبرداد که افراد حقیقی یا حقوقی میتوانند در این شبکه عضو شوند. در واقع مینونت یا شبکه نوآوری و فناوری مازندران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری مازندران و پارک علم و فناوری مازندران محیطی را برای پیشرفت و توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری ایجاد و از شکلگیری و رشد استارتاپها و کسب و کارهای نوین در استان حمایت میکند.
معتمدزادگان البته این را هم گفت که در حال عضوگیری هستیم و هنوز مینونت رونمایی نشده است، اکنون دقت خود را بر روی محتوای آن قرار دادهایم تا در زمان مناسبی و طی مراسمی، رونمایی شود. تاکنون نیز بیش از ۲۰۰ نفر عضو این شبکه شدهاند.
وی از همکاری ادارهکل کتابخانههای عمومی مازندران، نماینده نور و نوشهر و استاندار مازندران در تسهیل روند تکمیلی پروژه خیرساز مرکز رشد نوشهر قدردانی کرد، همچنین از همکاری مناسب ادارهکل اوقاف و امور خیریه مازندران برای اختصاص یک فضای مشترک جهت فعالیتهای شرکت های فناور و دانش بنیان در شهرستان آمل، و از زحمات دکتر سعید آرام در اختصاص محیطی به فعالیت استارتاپ ها در شهرستان ساری که در راستای ماموریتهای بهزیستی نیز باشد؛ قدردانی کرد.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران از فعالیت دوباره انجمن علمی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد ایران خبر داد که به همت پارک علم و فناوری مازندران صورت گرفت و شعبهای از آن نیز در همین استان ایجاد شده است.
معتمدزادگان میگوید کار ما در انجمن این است که اکوسیستم نوآوری را فعالتر کنیم و توانمندی مدیران پارکها را ارتقا دهیم و همچنین به "بینالمللیسازی" پارک های علم و فناوری کمک کنیم.
وی از همکاری دوسویه پارک علم و فناوری مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت. با این توضیح که دانشگاه کشاورزی ۲.۵ هکتار از زمین خود را به پارک علم و فناوری واگذار کرده است تا با استقرار شرکت های فناور و دانش بنیان، اکوسیستم نوآوری و فناوری در کنار دانشگاه ایجاد شود.
"این شرکتها تنها می توانند برابر طرحی که در حوزه نوآوری و فناوری ارائه دادهاند فعالیت کنند. زمین واگذارشده از اموال دولت است".
معتمدزادگان با بیان اینکه ۱۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری مازندران در حال فعالیت هستند؛ عنوان کرد: ۶ مرکز رشد در شهرهای بهشهر، ساری، سیمرغ، آمل، نوشهر و تنکابن راه اندازی شد که در حال تعمیق فعالیت این شرکتها هستیم.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری مازندران
نظرات