رویداد کارآفرینی ویتا برای هوش مصنوعی
بر این اساس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران این فرصت را برای متخصصان هوش مصنوعی فراهم آورد تا بتوانند در حوزههایی از جمله بهینه سازی چالشهای مربوط به فرآیندهای کتابخانه با استفاده از نوآوری، ارائه سرویسها و خدمات در راستای تکمیل و گسترش زنجیره ارزش صنعت کتابخانه و استفاده از فرصتهایی که به واسطه حجم و نوع اطلاعات موجود در سازمان میتواند در اختیار متخصصین قرار گیرد، طرحهای خود را ارائه دهند.
شایان ذکر است از میان ۸۸ طرح دریافت شده بر اساس داوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، شتاب دهنده نوینتک و مرکز نوآوری دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ۴۰ طرح برگزیده شدند و فرآیند توسعه کسب و کار خود را در طی رویداد آغاز کردند که از میان آنها میتوان به پروژههای بهبود بستر فعالیت پردازش زبان طبیعی برای زبان فارسی، انجام کارهای پژوهشی به منظور قابل فهم کردن متن برای ماشین و ارائه طرحهای خلاقانه در راستای تبدیل عکس به متن اشاره کرد.
همچنین انواع طرحهای خلاقانه در راستای تبدیل عکس به متن، استخراج فرا داده از اسناد و متون، بازشناسی متون قدیمی و اسناد دستنویس، پردازش، بهبود و یا شناسایی عکسها از دیگر طرحهای پذیرفته شدهای بودند که فرآیند کاری خود را آغاز کردند.
شایان ذکر است در طول رویداد تجهیزات جانبی از جمله فضای کار اشتراکی، زیرساختهایی نظیر اینترنت و سرور و دادههای مورد نیاز به تیمها اختصاص داده شد و ۲۵ ساعت کارگاه آموزشی به صورت موازی از طرف شتاب دهنده نوینتک، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و مرکز نوآوری دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار شد و تیمها فرآیند طولانی تبدیل یک ایده به کسب و کاری واقعی را آغاز نمودند.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن ضمن تاکید بر این نکته که مهمترین اصل در بررسی طرحهای تسهیلاتی شناسایی اهلیت و صلاحیت متقاضیان می باشد افزود:
لازم است پیش از بررسی گزارش توجیهی طرحها توان مالی، سطح دانش، تجربه و صداقت متقاضی در ارائه مدارک و همچنین دسترسی به شبکه تامین و توزیع ملاک عمل قرار گیرد.
حسین مهری اظهار داشت: با رعایت الزمات حاکمیت شرکتی و تشکیل کمیتههای ذیربط میتوان در دستیابی به اهداف بانک بیش از پیش توفیق داشته باشیم.
دکترمهری ضمن آسیبشناسی فعالیتهای مرتبط با مدیریت ریسک، بیان داشت دقت نظر در پذیرش و ارزیابی طرحها سبب بازگشت سرمایه بانک پس از اخذ تسهیلات میشود.
وی افزود: اگر در ابتدا توان مالی و اهلیت و صلاحیت مشتری به درستی سنجیده شود، از افزایش حجم مطالبات معوق و مشکوک الوصول بانک تا حد زیادی کاسته میشود.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: به منظور انتقال دانش کارشناسی و تجارب در خصوص نحوه وصول مطالبات باید به آموزش کارکنان توجه ویژهای داشته باشیم. دکتر مهری همچنین استاندارد سازی امور، وحدت رویه و عدم برخورد سلیقهای را لازمه عملکرد موثر مدیران شعب برشمرد.
وی افزود: لازم است با آموزش و توانمندسازی کارشناسان مستقر در شعب آمادگی خود را جهت ارائه مشاورههای تخصصی به مشتریان ارتقاء دهیم و کنترل و نظارت بیشتری داشته باشیم. وی تصریح کرد: میبایست با کمک یکدیگر و رعایت اصول سلامت، صداقت و سرعت همراه با دقت هرچه سریعتر مشکلات موجود را رفع کنیم و دربحث کنترل داخلی نیز بیش از پیش جدی باشیم .
همچنین در پایان به استقرار بانکداری باز و بانکداری شرکتی تاکید نمود و از مدیران شعب خواست با همفکری و همدلی تمام تلاش خود را در جهت کمک به صنعتگران و معدنکاران در این شرایط حساس
اقتصادی
به کار گیرند .
حسین عسکری عضو هیات مدیره بانک نیز بیان داشت: طی سالهای گذشته سیر صعودی مطالبات معوق چالش جدیدی در بانکها ایجاد کرده است به گونهای که امروزه سلامت بانکهای کشور در معرض خطر قرار گرفته است .
وی یادآور شد: امروزه اختصاص زمان کافی برای برگزاری جلسات و مذاکره مستقیم با مشتری جهت شناخت کافی از آنها ضرورتی اجتناب ناپذیر میباشد و جهت نیل به این هدف کارشناسان شعب در این زمینه میتوانند با استفاده از تجارب خود گزارشهای مناسبی برای تصمیمگیرندگان در ارکان اعتباری بانک ارائه نمایند.
منبع: http://jomlehonline.ir
لینک اصل خبر در سایت مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف
نظرات