رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه و عضو شورای عالی فضای مجازی در جمع شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری کردستان؛ وظیفه قوه قضاییه تعامل با افراد شاغل در استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های کوچک و متوسط است تا این عزیزان دچار مشکل نشوند

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه و عضو شورای عالی فضای مجازی در جمع شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری کردستان؛ وظیفه قوه قضاییه تعامل با افراد شاغل در استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های کوچک و متوسط است تا این عزیزان دچار مشکل نشوند

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پارک علم و فناوری کردستان، وی همچنین افزود: قوه قضاییه می تواند موانعی را که موجب توقف فعالیت های استارتاپ ها و شرکت های فناور می شود، برطرف کند.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه تاکید کرد: ما مسئول حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت های دانش بنیان نیستیم اما مسئولیت داریم که به نوعی با جرائم این شرکت‌ها تعامل کنیم که افراد شاغل در این نهادها دچار شکست نشوند.
رئیس مرکز امار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه به راه اندازی سامانه ثنا نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه بعد از سامانه‌های بانکی و کارت سوخت، مهمترین سامانه در بحث احراز هویت قطعی در ان شکل می گیرد.
حجت الاسلام شهریاری در بخش دیگر به فضای مجازی و استفاده صحیح از آن اشاره‌ای داشت و افزود: شورای عالی فضای مجازی آنگونه که شایسته است مسئولیتش را به خوبی انجام نداده و دچار یک تاخیر فناورانه در حوزه فناوری اطلاعات شده‌ایم.

دکتر شهریاری با بیان اینکه نیازمند پارامترها و شاخص‌های جدید در تفکرات امروزه هستیم، عنوان کرد: اقدامات و کارهای فناوری در ساده‌ترین شکل اتوماسیون اداری است اما با ایجاد تغییر ماهیت‌های فضاهای اجتماعی نوع و سبک زندگی بشر امروز را در سبک حیات دچار تحول می‌کند.

وی بیان کرد: فناوری گاهی اوقات ماهیت تفکر بشر را تغییر و مفاهیم نقش بسته ذهن را دچار تعرض می‌کند، بنابراین اگر تفکر خطی داشته باشیم از نقطه مبدا دور و اگر هندسه فضای در ذهن ایجاد شود قطعا پارادایم‌های ذهنی دچار تغییر می‌شود.

معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: گاهی اوقات فناوری تغییراتی در ماهیت‌های امور شکل می‌دهد که این تغییرات برای تفکر سنتی قابل فهم نیست چراکه ابزارهای فهم آن با گذشته متفاوت است.

دکتر شهریاری در ادامه گفت: تا امروز دو انقلاب ارتباطات و اطلاعات در فضای مجازی داشته‌ایم که از آن عبور کرده‌ایم و در حال گذار به انقلاب یا سونامی سومی به نام بلاک‌چین هستیم. وی در تبیین این انقلاب یا سونامی‌ها افزود: در سونامی ارتباطات شاهد انباشتگی حجم گسترده‌ای از اطلاعات بوده‌ایم و امروز به واسطه سونامی ارتباطات این اطلاعات در اختیار ۳ و نیم میلیارد انسان قرار گرفته که به‌عنوان محتوای واحد به آن دسترسی دارند. ما از این دو انقلاب عبور کردیم و اکنون به سونامی بلاک چین رسیده‌ایم و اگرچه اخبار آن منتشر شده، ولی ظرف ۱۰ سال آینده فشار این سونامی بر اجتماع گسترده‌ای از انسان‌ها فرو خواهد ریخت که باید آماده آن زمان بود چرا که این سونامی موجب کاهش تصدی‌گری نهادهای حاکمیتی می‌شود اما با آینده‌نگری و تفکر صحیح می‌توان به انقلاب بلاک چین خوش‌بین بود و به نظرم فرصت‌های آن پیش از تهدیدهای آن است همان‌گونه که سونامی اطلاعات و ارتباطات این‌گونه بود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در پایان سخنان خود گفت: قوه قضاییه برای مبارزه با فساد سعی در ایجاد زیرساخت‌های الکترونیکی کردن امور این قوه نموده است و برای انجام این کار نیاز به همکاری شرکت‌ها و واحدهای فناور داریم.

در پایان تعدادی از مدیران شرکت های فناور کردستان نیز در این نشست به مشکلات و کمبودهای خود اشاره کرده و خواستار حمایت بیشتر قوه قضاییه  و دیگر دستگاه‌های مسئول از این شرکت‌ها برای توسعه کسب و کارهای فناورانه و نوآورانه و ایجاد اشتغال پایدار شدند.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری کردستان

    منبع خبر

    پارک علم و فناوری کردستان

    پارک علم و فناوری کردستان

    پارک علم و فناوری کردستان یک پارک علم و فناوری در شهر سنندج می باشد

      نظرات