دکتر ملکی‌فر خبر داد:  انعقاد ۱۷۴ قرارداد به ارزش ۳۷۵ میلیارد تومان در حاشیه گردهمایی فناورانه صنعت غذایی

دکتر ملکی‌فر خبر داد: انعقاد ۱۷۴ قرارداد به ارزش ۳۷۵ میلیارد تومان در حاشیه گردهمایی فناورانه صنعت غذایی

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی از انعقاد ۱۷۴ قرارداد و توافق نامه به ارزش ۳۷۵ میلیارد تومان در حاشیه سه روز برگزاری گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت غذایی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دکتر سیاوش ملکی‌فر، در اختتامیه گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت غذایی، عنوان کرد: صندوق نوآوری از سال گذشته رویکرد فعالانه‌ای را در پیش گرفته و در این راستا در قالب‌های مختلف خدمات خود را به شرکت‌های دانش بنیان معرفی می‌کند.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان از ظرفیت‌های خوبی برای کمک به صنایع کشور و رفع نیاز آنها و حضور در بازارهای بین‌‌المللی برخوردار هستند. از همین رو در سال جاری صندوق نوآوری از حضور شرکت‌ها در بیش از ۵۰ نمایشگاه خارجی حمایت کرده که این امر به توسعه صادرات شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌کند.

ملکی‌فر تصریح کرد: در داخل کشور نیز تلاش شده تا در قالب رویدادهایی، صنایع بزرگ را برای رفع نیازهایشان به شرکت‌های دانش بنیان متصل کنیم تا شرکت‌های دانش بنیان بتوانند وارد زنجیره تامین این شرکت‌ها شده و محصولات خودشان را به آنها عرضه کنند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه همکاری شرکت‌های دانش بنیان کوچک و متوسط با صنایع بزرگ یک تیر و چند نشان است، افزود: در این همکاری علاوه بر اینکه شرکت‌های دانش بنیان نیازهای فناورانه صنایع بزرگ کشور را در حوزه‌های مختلف برطرف می‌کنند، به فناوری کمک خواهند کرد تا به عنوان یک خون تازه در صنایع بزرگ و سنتی کشور جریان پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر این همکاری به توسعه بازار و خلق درآمدهای پایدار شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌کند و موجب کاهش خروج ارز و تقویت روحیه خودباوری در کشور می‌شود و در نهایت اشتغال پایدار را برای دانش آموختگان جوان کشور در پی خواهد داشت.

ملکی‌فر ضمن اشاره به اینکه در مهر ماه نیز گردهمایی صنعت فولاد و خودرو را میزبانی خواهیم کرد و این روند همچنان ادامه خواهد داشت، گفت: امنیت غذایی یکی از مولفه‌های امنیت ملی است، چرا که با سلامت تمام افراد جامعه در ارتباط است. علاوه بر این بازار بسیار بزرگ این حوزه در داخل کشور و سهم بیش از ۲۵ درصدی این صنعت در سبد هزینه‌های خانوارها و… گویای اهمیت این حوزه در اقتصاد کشور است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت غذایی، عنوان کرد: صندوق نوآوری این گردهمایی را با همکاری بنیاد مستضعفان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان اقتصادی رضوی و دو کارگزار بخش خصوصی برگزار کرده است.

وی تصریح کرد: در این سه روز ۷۶ جلسه ارایه نیازهای فناورانه صنایع بزرگ غذایی، ۱۰ محصول و فناوری در قالب جلسات ارایه فناوری به شرکت‌های بزرگ و بیش از ۲۰۰ جلسه B۲B بین دو طرف عرضه و تقاضا نیز برپا شد. علاوه بر این نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان و نمایشگاهی از نیازهای فناورانه صنایع بزرگ غذایی نیز برگزار شد.

ملکی‌فر افزود: صندوق نوآوری قبل از برگزاری این رویداد با حدود ۲۰۰ شرکت فعال در این حوزه جلساتی داشت و خدمات صندوق به آنها معرفی شد. در نتیجه بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان درخواست تسهیلات دریافت شد که تاکنون حدود ۴۳ میلیارد تومان آن مصوب شده و مابقی آن در حال بررسی است.

معاون توسعه صندوق نوآوری گفت: نتایج به دست آمده از این گردهمایی نشان می‌دهد که در این سه روز  ۳۷۵ میلیارد تومان در قالب ۱۷۴ توافق نامه و قرارداد صورت گرفته که رقم خوبی است و باید توجه داشته باشیم که این گردهمایی پایان راه صندوق با شرکت‌های دانش بیان و صنایع کشور نیست، بلکه آغاز راه تعامل ما با هم است.

وی در پایان عنوان کرد: در روز اول این رویداد تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان اقتصادی آستان قدس منعقد شد و تفاهم نامه‌های مختلفی نیز میان شرکت‌ها با حضور دکتر ستاری امضا شد. در روز سوم نیز تفاهم نامه‌ای در خصوص حمایت از توسعه فناوری بذر میان سه مجموعه صندوق نوآوری، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان اوقاف منعقد شد.

لینک اصل خبر در سایت صندوق نوآوری و شکوفایی

    منبع خبر

    صندوق نوآوری و شکوفایی

    صندوق نوآوری و شکوفایی

    صندوق نوآوری و شکوفایی یک سرمایه گذار در شهر تهران می باشد

      نظرات