دکتر وحدت در آیین انعقاد تفاهم­نامه حمایت از توسعه فناوری بذر:  صندوق نوآوری به دنبال بازی برد-برد در تلاقی صنعت و فناوری است

دکتر وحدت در آیین انعقاد تفاهم­نامه حمایت از توسعه فناوری بذر: صندوق نوآوری به دنبال بازی برد-برد در تلاقی صنعت و فناوری است

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های بزرگ صنعتی اطمینان داد که در صورت انعقاد قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از محصولات این شرکت‌ها، صندوق نوآوری آن محصول و قرارداد را تضمین خواهد کرد و گفت: تلاش صندوق ایجاد یک بازی برد – برد در این حوزه است تا شرکت­ های بزرگ صنعتی در این معاملات، ریسک کمتری را متحمل شوند.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دکتر علی وحدت در آیین انعقاد تفاهم­نامه حمایت از توسعه فناوری بذر میان صندوق نوآوری و شکوفایی، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان اوقاف و  امور خیریه که در حاشیه آخرین روز گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت­ های دانش ­بنیان و استارت­ آپ­ های صنعت غذایی، برگزار شد، عنوان کرد: از آنجا که حوزه دانش­بنیان راه نجات اقتصاد کشور بوده و تقویت حوزه فناوری و دانش ­بنیان در کشور از این راه است، حضور سازمان اوقاف در چنین برنامه‌هایی غنیمت است و امیدوارم که فعالیت­های این سازمان منجر به تاثیرگذاری بیشتر این حوزه در بخش دانش ­بنیان شود و این اثربخشی ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: صندوق نوآوری در حال برگزاری گردهمایی صنایع غذایی دانش ­بنیان است که هدف اصلی این رویداد نزدیک­سازی شرکت­ های دانش ­­بنیان و فناور حوزه غذایی به تامین کنندگان اصلی این حوزه است. بر اساس فعالیت­ های صندوق، اثربخشی خوبی را در این زمینه مشاهده کرده­ایم و شرکت­های دانش­بنیان و فناور از این رویدادها استقبال خوبی کرده­اند. در رویدادهایی از این قبیل شرکت­های صنعتی بزرگ توانسته­ اند از دانش شرکت‌های کوچک­تر استفاده کنند که این نکته بسیار مثبتی است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، تصریح کرد: در این خصوص ابزارهای مالی صندوق در خدمت شرکت­ هاست؛ لذا اگر شرکت دانش ­بنیانی با یک شرکت بزرگ به تفاهم برسد، صندوق آن محصول و قرارداد را تضمین خواهد کرد؛ چرا که تلاش صندوق ایجاد یک بازی برد – برد در این حوزه است تا شرکت­ های بزرگ صنعتی در این معاملات، ریسک کمتری را متحمل شوند.

وحدت با اشاره به اینکه موضوع امنیت غذایی چند بعد را شامل می­ شود، گفت: تامین سلامت مردم، قابل تولید و تامین بودن غذا، قیمت نهایی و کافی بودن میزان غذا از ابعاد امنیت غذایی محسوب می­ شود و اگر در برخی حوزه ­های به ظاهر ساده، مانند بحث صیفی­جات، نتوانیم خودکفا باشیم، این مساله می­تواند برای کشور مشکل­آفرین شود.

وی اظهار کرد: متاسفانه کشور در زمینه بذر وابستگی دارد و اگر به هر دلیلی بخواهند در این زمینه ما را تحریم کنند، این امر می­تواند به کشور فشار وارد کند؛ از همین­ رو تامین بذر مورد نیاز در تولید صیفی‌جات جزو موضوعات استراتژیک است. باید توجه داشت که وابستگی در این بخش برای کشوری مانند ایران با این حجم از ظرفیت علمی مناسب نیست و باید در این حوزه تلاش بیشتری کرد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، ادامه داد: در دانشگاه آزاد واحد خراسان بر روی این نمونه بذر کار شده است و این مراسم به صورت نمادین برگزار شد تا نشان دهیم که شرکت‌های دانش ­بنیان موجود در دانشگاه آزاد، با مشارکت مالی صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه در تلاش هستند تا بذر مورد نیاز در کشور را به تولید بومی برسانند.

وحدت در پایان ضمن اشاره به ظرفیت‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری در زیست بوم فناوری و نوآوری کشور، تصریح کرد: دانشگاه آزاد مجوزی برای تاسیس صندوق پژوهش و فناوری دریافت کرده است که با تاسیس آن می­توان حمایت‌های مناسبی از شرکت‌های فناور حاضر در این دانشگاه کرد؛ علاوه بر این امیدواریم سازمان اوقاف نیز بتواند یک صندوق پژوهش و فناوری داشته باشد تا بتواند به صورت گسترده‌تر از شرکت‌ها حمایت کند.

لینک اصل خبر در سایت صندوق نوآوری و شکوفایی

    منبع خبر

    صندوق نوآوری و شکوفایی

    صندوق نوآوری و شکوفایی

    صندوق نوآوری و شکوفایی یک سرمایه گذار در شهر تهران می باشد

      نظرات