غذا | انواع غذای ایرانی | معرفی خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

زرشک پلو با مرغ از غذا‌های مجلسی ایرانی هم به حساب می‌آید و در بسیاری از مهمانی‌های رسمی از آن به عنوان غذای اصلی یاد می‌شود. چلو کباب کوبیده از دیگر غذا‌های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. چلو کباب کوبیده از برنج دم کرده (به صورت آب کش و کته) گوشت چرخ کرده و پیاز به همراه گوجه فرنگی تهیه می‌شود. چلو کباب کوبیده از غذا‌های مجلسی ایرانی هم به حساب می‌آید و در بسیاری از مهمانی‌های رسمی از آن به عنوان غذای اصلی یاد می‌شود. چلو خورش قورمه، از دیگر غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی حتی در کشور‌های همسایه مثل ترکیه دارد. از برنج دم کرده (به صورت آب کش و کته)، سبزی قورمه، لوبیا قرمز، گوشت تکه‌ای (گوشت خورشی) به همراه روغن و ادویه تهیه می‌شود. چلو خورش قورمه سبزی از غذا‌های مجلسی ایرانی هم به حساب می‌آید و در بسیاری از مهمانی‌های رسمی از آن به عنوان غذای اصلی یاد می‌شود. باقالی پلو با مرغ از برنج دم کرده (به صورت آب کش و کته) به همراه سبزی خرد شده، باقالی، مرغ آب پز یا سرخ شده و از سوی دیگر باقالی پلو با گوشت از گوشت ماهیچه تکه‌ای به صورت آب پز تهیه می‌شود. باقالی پلو با مرغ یا گوشت، از غذا‌های مجلسی ایرانی هم به حساب می‌آید و در بسیاری از مهمانی‌های رسمی از آن به عنوان غذای اصلی یاد می‌شود. لوبیا پلو با گوشت از برنج دم کرده (به صورت آب کش و کته)، لوبیا ریز شده، گوشت چرخ کرده یا تکه‌ای به همراه ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود. لوبیا پلو از غذا‌های مجلسی ایرانی هم به حساب می‌آیاد و در بسیاری از مهمانی‌های رسمی از آن به عنوان غذای اصلی یاد می‌شود.

متن کامل نوشته در سایت ریحون

منبع بلاگ

ریحون

ریحون

سفارش آنلاین غذا

نظرات