طرزتهیه آش ترش گیلانی
همراه باشید تا طرز تهیه این آش لذیذ را باهم یادبگیریم: برنج خیس کرده را با آب و باقالی و سبزی میگذاریم بپزد. بعد از پخته شدن موادمان مقداری سیرداغ و پیازداغ و نعناداغ هر کدام دو قاشق غذاخوری به همراه گوجه سبز اضافه میکنیم. این آش هم مانند آشهای دیگر باید خوب جا بیفتد تا حالت کشدار پیدا کند. روی آش با سیرداغ و پیازداغ و نعناداغ تزیین شده به همراه ماهی شور و ترب یا برگ ترب و یا سبزی خوردن میل کنید.
متن کامل نوشته در سایت راهدون
نظرات