بیماریهای کنجد
     
      بیماریهای کنجد
     
      بیماریهای کنجد

بیماریهای کنجد بیماریهای کنجد بیماریهای کنجد

ویژگی مقاومت کنجد به خشکی، امکان کشت در دمای بالا، دارا بودن درصد روغن، کیفیت عالی روغن ، دامنه سازگاری زیاد با محیط و کاشت آن به عنوان زراعت دوم پس از برداشت غلات در مناطق گرم و خشک از مزایای عمده کنجد در کشاورزی کشور است. ۱۳۹۹/۰۴/۰۷ ادامه مطلب ویژگی مقاومت کنجد به خشکی، امکان کشت در دمای بالا، دارا بودن درصد روغن، کیفیت عالی روغن ، دامنه سازگاری زیاد با محیط و کاشت آن به عنوان زراعت دوم پس از برداشت غلات در مناطق گرم و خشک از مزایای عمده کنجد در کشاورزی کشور است. ویژگی مقاومت کنجد به خشکی، امکان کشت در دمای بالا، دارا بودن درصد روغن، کیفیت عالی روغن ، دامنه سازگاری زیاد با محیط و کاشت آن به عنوان زراعت دوم پس از برداشت غلات در مناطق گرم و خشک از مزایای عمده کنجد در کشاورزی کشور است.

متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز

    منبع بلاگ

    امداد کشاورز

    امداد کشاورز

    پرمخاطب ترین پلتفرم حوزه کشاورزی (مشاوره، آموزش، نهاده های کشاورزی و فروش محصول)

    نظرات