پیاز : همه چیز درباره انواع مختلف آن در دنیا و خواص فوق العاده اش
پیاز زرد متداولترین نوع است که رنگ پوست آن طلایی است. این نوع پیاز را میتوان از روی پوست سرتاسر سفید و روشنتر از نوع زرد، شناخت. طعم آنها ملایمتر از نوع زرد است و میتوان از آن به عنوان جایگزین خوبی استفاده کرد. در سوپ، سالسا و تاس کباب استفاده میشود، این نوع به پیاز آبپز معروف است. با توجه به بالا بودن میزان قند این پیاز مثل نوع قرمز، دوره نگهداری آنها در انبار کوتاه است و حداکثر دو روز است. مانند سیر و تره فرنگی از خانواده آلیوم است و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود از زمین چیده میشود. از خواص این نوع پیاز میتوان به کاهش کلسترول، قند و فشار خون و همچنین کاهش ابتلا به سرطان اشاره کرد. سبزی است با برگهای سبز تیره و گردنی سفید رنگ که طعمی شیرینتر از پیاز دارد و در آشپزی سبب میشود تا طعم غذا را بدون این که طعم خود را قالب کند، بی نظیر سازد. این پیازهای کوچک و شیرین در رنگهای سفید، زرد و قرمز در بازار موجود هستند و طعم خاص و لذیذی دارند. میتوانید از این نوع پیاز برای ترشی، کبابی کردن، بخارپز کردن و استفاده در تاس کباب استفاده کنید. پیاز شیرین از نوع زرد بزرگتر و پهنتر است و بافتی کدرتر دارد. این نوع یک انتخاب خیلی خوب برای درست کردن حلقههای پیاز سوخاری محسوب میشوند. شلوت نوعی پیاز کوچک و خوش طعم است که اغلب به عنوان ترکیبی بین پیاز و سیر توصیف میشود. این سبزی که به صورت خوشهای رشد میکند، حاوی آب کمتری است و پوست نازکتری نسبت به پیاز معمولی دارد.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات