خواص هلو انجیری

هلو انجیری یا هلو بشقابی یکی از انواع هلو با گوشت سفید و پوست زرد و قرمز می‌باشد سطح بیرونی آن پرز مانند است. هلو انجیری میوه‌ای بسیار خوش طعم و محبوب است که دارای فواید و خواص فوق‌العاده‌ای برای پوست و مو، پاکسازی روده‌ها و دستگاه گوارش، سلامت عروق، سلامت چشم، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول، سلامت دهان و دندان و…. هلو انجیری کوچک‌تر و شیرین‌تر از هلوهای معمولی است و آب کمتری دارد، ظاهر این میوه به شکل سیب کوچک و به‌طورکلی بیضی شکل است و معمولا ۷ تا ۱۰ سانتی متر قطر و ۱۳۰ گرم وزن دارد و گفته می‌شود هلو انجیری در اثر یک جهش طبیعی از هلو به وجود آمده است. هلو انجیری فواید بسیاری برای سلامتی، پوست و مو دارد. هلو سرشار از روی و اسید اسکوربیک یا همان ویتامین c است که به عملکرد طبیعی بدن و حفظ سیستم ایمنی کمک میکند. عصاره هلو انجیری دارای عناصر محافظت کننده کبد است و سموم مضر را از کبد و کلیه‌ها را خارج می‌کند. هلو منبع غنی از آهن است و آهن به تولید هموگلوبین در بدن کمک می‌کند و در نتیجه کم خونی را به حداقل رسانده و مانع از آن می‌شود. فیبر موجود در هلو شما را سیر نگه داشته و تمایل خوردن را در شما مهار می‌کند، بنابراین هلو انجیری برای کاهش وزن نیز مفید است. فیبر موجود در هلو انجیری به آرامش، بهبود خلق و خو، درمان استرس، اضطراب و افسردگی کمک می‌کند. هلو انجیری دارای مقادیر بالایی از کلسیم و فسفر می‌باشد که به تقویت استخوان کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش میدهد. مقدار بالای آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین c موجود در هلو به کاهش چین و چروک و جوان سازی پوست کمک می‌کند. هلو به دلیل وجود مواد مغذی به تقویت فولیکول‌های مو و درمان ریزش مو نیز کمک می‌کند. محلول غنی از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین a برای قوه بینایی مفید می‌باشد تبدیل می‌شود مانع از بیماری‌های مختلف چشم مانند: خشک چشمی و کوری میشود. ز دیگر خواص هلو انجیری روغن مغز هسته آن است برای از بین بردن درد گوش و و رفع گرفتگی گوش بسیار تاثیر گذار است. از جوشانده برگهای هلو انجیری برای درمان بیماری‌های پوستی استفاده می‌کنند همچنین مصرف این جوشانده به درمان بیماری‌های مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه کمک میکند.

متن کامل نوشته در سایت سروبان

منبع بلاگ

سروبان

سروبان

بزرگترین بازار خریدوفروش محصولات کشاورزی

نظرات