انواع خرما و خواص فوق‌‌‌‌‌‌‌العاده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اش : آشنایی با ۲۰ نوع خرما-قسمت اول

از این تعداد ۷۰ تا ۸۰ نوع آن در ایران نیز کشت می‌شود. شناخته‌شده‌ترین نوع خرما در ایران است. اگرچه این خرما را در هوای آزاد نیز می‌‎توان نگهداری کرد اما بهتر است آن را در یخچال نگهدارید و حدود ۳ ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کنید. این خرما بیضی شکل است و از خرماهای نیمه خشک یا‌تر ایران محسوب میشود. این خرما که از انواع خرماهای صادراتی ایران هم تلقی میشود دارای دو نوع مصرف بصورت رطب و خارک می‌باشد. این خرما هم به صورت نرم وجود دارد و هم خشک و خوش‌‌‌‌‌‌رنگ است. این خرما یکی از خرماهای بسیار شیرین است که در دو نوع درجه یک و درجه دو موجود است. این نوع خرما نرم و مرطوب است و از آن برای تهیه‌ی انواع شیره خرما استفاده می‌شود. به دلیل داشتن آهن فراوان برای افرادی که دچار کم خونی هستند بسیار مفید است. بدلیل فیبر بالایی که دارد برای معده و دستگاه گوارشی نیز مفید است. خرمای زاهدی یا قصب که به عربی به آن زهدی گفته میشود طلایی و بیضی شکل است و طرفداران زیادی دارد. ایران به دلیل داشتن آب و هوای متنوع یکی از بهترین سرزمین‌ها برای کاشت و برداشت این محصول است. خرما زاهدی در نقاط مختلفی از ایران کشت میشود و نخل آن از نخل‌های مقاوم به شرایط آب و هوایی متفاوت گرمسیری است. این میوه برای کم خونی عالی است و به سیستم گوارش کمک میکند. در گروه خرماهای نیمه خشک قرار دارد و از این رو حمل و نقل آن آسان است. منیزیم موجود در این خرما برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی هستند موثر است. آهن بالای این خرما هم برای افراد دارای کم خونی مفید است. رنگ سیاه و از انواع نرم و نیمه خشک است و در مدینه کشت می‌شوند. این نوع خرما بسیار شیرین است و اندازه آن متوسط و رنگ آن سیاه است. مصرف این خرما بصورت ناشتا برای درمان بیماری روده بسیار مفید است. این نوع خرما دارای ویتامین‌های مختلفی هم می‌باشد. از نوع نرم و خشک است و مزه‌ای بسیار شیرین دارد. ادامه موضوع انواع خرما و خواص فوق‌‌‌‌‌‌‌العاده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اش را در

متن کامل نوشته در سایت سروبان

منبع بلاگ

سروبان

سروبان

بزرگترین بازار خریدوفروش محصولات کشاورزی

نظرات