خواص زردآلو برای لاغری و در بارداری و آشنایی با این میوه
در این مقاله به بررسی خواص زردآلو، نکات کاشت و مصرف آن و تهیه خوراکیهایی با زردآلو میپردازیم. هسته زردآلو قهوهای و بیضی شکل است. زردآلو-سروبان پایههای انتخابی برای زردآلو، بادام و هلو میباشد ولی پایه زردآلو مناسبتر است. کاشت زردآلو-سروبان در ادامه به بررسی خواص زردآلو و فواید آن برای بارداری و لاغری خواهید خواند: خواص زردآلو : به دلیل داشتن ویتامینهای ث و آ، برای پوست عالی است. ویتامین ایی موجود در روغن زردآلو به افزایش رشد مو کمک میکند و مانع از ریزش مو میشود. : درمان کم خونی در حاملگی، بهبود هضم ودارای مواد مغذی ضروری است که برای رشد و تکامل جنین مفید میباشد. لاغری زردآلو-سروبان برای سرد مزاجان مضر است. برای افراد مبتلا به آسم مضر است. در انتهای مطلب خواص زردآلو و آشنایی با آن با چند دسر خوشمزه آشنا شوید: کمپوت زردآلو-سروبان بعد از حل شدن شکر آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید. دوباره روی حرارت قرار دهید و زرد آلوها را به آن اضافه کنید و بدون اینکه در ظرف را ببندید. دسر زردآلو با ژله پودر ژله زردآلو دسر زردآلو-سروبان یک بسته پودر ژله را ذره ذره در یک پیمانه آب جوش بریزید تاحل شود. نصف پیمانه ژله سرد شده را به آرامی در پوره زرد آلو ریخته و هم بزنید. خامه را با سه قاشق یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و سه قاشق غذا خوری پودر شکر مخلوط کنید. ترکیب ژله و پوره زردآلو را ذره ذره به خامه فرم گرفته بیفزایید و آن را هم بزنید. کیک زردآلو-سروبان شکر و روغن را نیز با هم مخلوط کنید و شیر و تخم مرغها را کم کم اضافه کنید. نصف مواد را در قالب ریخته و زردآلو را میچینم و بقیه مواد را اضافه میکنیم.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات