کم خونی خود را با مصرف عدس به طور کلی از بین ببرید !!! ده ها خواص دیگر از عدس
عدس ساسکن از شناختهترین عدسهای کانادایی موجود در بازار ایران است که فعالان این حوزه شناخت بسیار خوبی از این محصول دارند. زمانی که پوست عدس سبز کنده میشود داخل آن زرد رنگ است که بعد از فرآیند جداسازی پوست به آن عدس مانند عدس قرمز در انواع سوپ و خوراک از آن استفاده میشود و دارای طعمی شیرین است. در مواردی که بخواهند سوپ روشنتری داشته باشند از این عدس به جای عدس قرمز استفاده میکنند. این نوع عدس در واقع همان عدس قرمز است زمانی که هنوز پوست آن جدا نشده است این نوع عدس در ایران به میزان بسیار کم کشت میشود. زمان پخت آن کمتر از دیگر عدس هاست و معمولا آنرا به صورت پوست کنده (عدس قرمز) این نوع عدس به دلیل اینکه پوست آن کنده شده است و این نوع عدس نام خود را از Beluga caviar بهترین نوع خاویار گرفته است چون از نظر ظاهر شبیه به آن میباشد بنابراین نام این نوع عدس در انگلیسی beluga lentil است. برای ورود به صفحه خرید و فروش محصولات مرغوب کشاورزی اینجا کلیک کنید!!! دن انسان برای تولید گلبولهای قرمز جدید در خون و حفظ روند طبیعی انتقال اکسیژن نیازمند آهن است. عدس منبعی غنی از آهن (آهن غیر هم) است که میتواند به حفظ سلامت گلبولهای قرمز خون خوردن عدسی برایسالمندان و بیمارانی که دوران نقاهت خود راسپری میکنند، بسیار مفید است
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات