طرز تهیه پنینی مرغ، گوشت و ژامبون

پنینی یکی از میان‌وعده‌های پرطرفدار در منوی کافه‌ها و رستوران‌هاست که درواقع نوعی ساندویچ گریل شده است. این ساندویچ در اصل ایتالیایی است و با دو نوع نان ایتالیایی به نام‌‌های چاباتا و میکتا درست می‌شود. چاباتا نوعی نان ایتالیایی است که به شکل ورقه‌ای و مانند نان تست آن را برش می‌دهند و روی آن مقداری زیادی آرد می‌پاشند تا تقریبا سفید شود. خمیر داخل آن هم دارای سوراخ‌هایی به اندازه‌های متفاوت است. میکتا هم نوعی نان سفید است که حالت متورم دارد و قسمت بالای نان برآمده است. البته به طور کلی این غذا در کشورهای مختلف با نان‌های دیگر مثل باگت یا نان تست درست می‌شود اما ویژگی که بین پنینی در سراسر دنیا مشترک است، نان گرم و گریل شده آن است. پنینی از هر نوعی که باشد و در هر کشوری که درست شود، آن را گریل کرده یا در توستر، تست می‌کنند. در ادامه ...

متن کامل نوشته در سایت ریحون

    منبع بلاگ

    ریحون

    ریحون

    سفارش آنلاین غذا

    نظرات