شکرک زدن عسل، علت شکرک زدن عسل رو بدونیم.
بالاخره عسل طبیعی شکرک میزنه یا تقلبی؟ با دلایل مهمی که باعث شکرک زدن عسل طبیعی میشه آشنا بشین و ترفندی ساده برای رفع شکرک عسل رو یاد بگیرین. بعضی از مصرف کنندهها و یا خریدارها به اشتباه فکر میکنن که عسل شکرک زده، فاسد شده و یا تقلبیه، در صورتی که شکرک زدن نشانهی طبیعی بودن عسل شماست. حتما عسلی که شکرک زده رو به صورت طبیعی مصرف کنین، اضافه کردن هرگونه مواد شیمیایی برای جلوگیری از شکرک زدن عسل باعث از بین رفتن کیفیت اون میشه. بعضی فروشندهها به محض شکرک زدن عسلهای فروشی، به اونها حرارت میدن تا عسلی شفاف برای فروش داشته باشن. حرارت دادن، مواد معدنی و آنزیمهای عسل رو از بین میبره. حتما از فروشگاههای مطمئن عسل طبیعی و اصل رو خریداری کنین. بعضی عسلها کریستالیزه نمیشن و ولی بعضی از عسلها بعد از چند روز استخراج شکرک میزنن. این موضوع باعث شده که ...
متن کامل نوشته در سایت کشمون
نظرات