ارسال فشرده تصاویر با کیفیت ممکن شد

ارسال فشرده تصاویر با کیفیت ممکن شد

یکی از مشکلات پیش‌رو تولیدات تصویری با کیفیت بالا، حجم بالای آن و در نتیجه استفاده بالای پهنای باند است، و این نخستین چالش در فرآیند توزیع این قبیل محصولات است.

محمدکاظم نجفی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «نوآوران ارتباطات امید» درباره خصوصیات و ویژگی‌های محصول «فشرده ساز حرفه‌ای spark » این شرکت گفت: با استفاده از این فشرده‌ساز، بالاترین کیفیت ارسال تصویر را در کنار کم‌ترین پهنای باند خواهیم داشت.

به گفته نجفی، پشتیبانی کامل از استانداردهای کدگذاری تصویر و استانداردهای متنوعی برای کدگذاری صدا نظیر، به کاربر امکان فشرده سازی تصویر با کیفیت مختلف ۴k را می‌‌دهد.

این فعال فناور اضافه کرد: ‌‌‌‌‌‌‌فشرده‌ساز SPARK از ورودی تصویر با وضوح ۱۰۸۰ p ۶۰FPS را افزون بر استاندارد مخابره تصاویر DVB پشتیبانی کرده تا امکان ارسال خروجی با بهترین کیفیت از طریق تمامی بسترهای ارتباطی کاربردی از جمله ماهواره (DVB-S/S۲) ، تلویزیون دیجیتال (DVB-T/T۲) ، شبکه‌های داخل استودیو (DVB-ASI) و شبکه جهانی وب (IP) فراهم شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «نوآوران ارتباطات امید» بیان کرد: فشرده‌ساز SPARK دارای ورودی تصویر ۳ G-SDI و ورودی صدای داخلی (Embedded) تا ۱۶ کانال بوده و دو خروجی IP و ASI به صورت پیش‌فرض روی این فشرده‌ساز وجود دارند. دو درگاه اترنت به منظور مدیریت و همچنین TSoIP روی دستگاه سوار شده است.

نجفی ادامه داد: فشرده‌ساز SPARK قابلیت ارسال تصویر از طریق IPV۴ به هر دو صورت Unicast و Multicast را به ۸ مقصد از پیش تعیین شده به همراه استاندارد ProMPEG FEC ، دارد. قابلیت نصب منبع تغذیه اضافی روی این فشرده‌ساز، افزونگی (Redundancy) و قابلیت اتکای این دستگاه را بالا می‌برد.

وی گفت: با تکیه بر پشتیبانی از پروتکل مدیریتی SNMP امکان مدیریت این سیستم از هر نقطه‌ای فراهم شده است. فشرده‌ساز SPARK تحت هرگونه فشار کاری به صورت ۲۴ ساعته هر روز هفته و سال قابل اتکا خواهد بود .

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «نوآوران ارتباطات امید» به دیگر محصولات تولید این شرکت اشاره کرد و گفت: علاوه بر تجهیزات ارسال و دریافت صدا و تصویر، مبدل‌های شبکه و وامدوله‌سازها، سامانه آنتن مرکزی بر بستر شبکه IP Headend ، صداگذار و جداساز صدا، توزیع کننده‌های سیگنال ASI و SDI ، سامانه تولید و ارسال راهنمای الکترونیکی برنامه‌ها ( EPG )، سامانه مدیریت یکپارچه سر پایانه و بازهمتافتگر جریان های انتقال MPEG در این شرکت تولید می‌شود.

وی به واردات محصولات مشابه به کشور اشاره کرد و گفت: پیش‌تر این قبیل تجهیزات به کشور وارد می‌شد و اکنون نیز واردات صورت می‌گیرد که عمده این تجهیزات ساخت کشورهایی همچون آمریکا، انگلیس، سوئد و چین هستند.

این فعال فناور بیان کرد: محصولات این شرکت قابلیت رقابت با نمونه های مشابه خارجی را دارد و اکنون نیز بسیاری از تجهیزات تولید شده این شرکت به مرور جایگزین تجهیزات قدیمی صدا و سیما و یا سازمان‌های دیگر که عمدتا نیز ساخت کشور فرانسه هستند می‌شود.

به گفته نجفی، قیمت تولیدات این شرکت عموما پایین‌تر از نمونه‌های مشابه خارجی آن است ولی در مواردی نیز وجود داشته که قیمت محصولات به دلیل کیفیت بالای آن از نمونه مشابه خارجی آن بالاتر هم بوده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «نوآوران ارتباطات امید» گفت: در حال حاضر با تولیدات این شرکت به صورت مستقیم برای ۱۰ نفر شغل ایجاد شده است.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/


اخبار مرتبط

* ساخت محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بر اساس نیازهای داخلی کشور

* صرفه جویی ارزی با ساخت کیوسک های بانکی

* ایران به تولید پروفیل‌های نازک در صنعت اکستروژن مجهز می‌شود

* دستگاه سی‌تی‌اسکن ۴بعدی ایران‌ساخت به کمک سرطان می‌آید

* بخش رسانه‌های دیجیتال «ایران ساخت» داوری شد


لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    منبع خبر

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

    معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

      نظرات