کارگروه اجرایی برنامه ملی گرنت فناوری استان لرستان تشکیل شد

کارگروه اجرایی برنامه ملی گرنت فناوری استان لرستان تشکیل شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری لرستان، گرنت فناوری یک برنامه ملی است که منابع مالی مورد نیاز برای توسعه ایده‌ها و طرح‌های فناورانه را تامین می‌کند. این برنامه در گام اول در اسفندماه ۱۳۹۸ در ۵ استان به‌صورت پایلوت اجرا شد. از اهداف اصلی اجرای این برنامه جهت‌دهی تحقیقات دانشگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و فناوری به سوی تولید نمونه محصول، آماده‌شدن برای ایجاد شرکت و فروش فناوری است.

امسال نیز در جهت تحقق شعار سال و با توجه به نظر دبیرخانه ملی برنامه؛ همه پارک‌های علم و فناوری از جمله پارک علم و فناوری لرستان به‌عنوان مجری منطقه‌ای به این برنامه ملحق شده و در نظر است سومین فراخوان طرح جوانه اجرایی شود. کلیه فناوران استان (اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی، محققان و واحدهای فناور)، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی استان از جمله جامعه هدف این طرح هستند.

این برنامه در سه سرفصل تعریف شده است:

  1. طرح جوانه (حمایت مالی از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دارای ایده‌های فناورانه و بازارگرا)؛ ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
  2. گرنت شکوفایی (حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی)؛ ویژه اعضای هیئت علمی و محققان آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی
  3. گرنت رشد (حمایت از فعالیت‌های شتاب‌دهی و رشد)؛ ویژه واحدهای فناور مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد

در این طرح درخواست عضو هیات علمی از طریق دانشگاه به پارک علم و فناوری استان ارسال می‌گردد. سپس شورای پذیرش (زیر نظر کارگروه استانی) طرح‌های واصله را بررسی و در صورت تایید، منابع مالی برای پروژه تخصیص می‌گردد.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان در این خصوص گفت: اعتبارات گرنت فناوری جوانه بدون بازپرداخت و سقف اعتبار برای پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی‌ارشد ۲۰۰ میلیون ریال و مقطع دکتری ۴۰۰ میلیون ریال است.

وی افزود: اعتبار اولیه برای اجرای برنامه تامین شده و تخصیص این اعتبارات به‌صورت مرحله‌ای و منوط به ارزیابی‌های میان‌دوره‌ای در راستای دستیابی به نمونه اولیه محصول یا خدمت است.

محمودرضا شاکرمی گفت: در حال حاضر کارگروه استانی برنامه متشکل از پارک علم و فناوری لرستان، صندوق پژوهش و فناوری لرستان و دانشگاه‌های لرستان و علوم پزشکی لرستان تشکیل گردیده و منتظر ابلاغ شیوه‌نامه نهایی و برنامه زمانبندی از سوی دبیرخانه برنامه ملی گرنت فناوری هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این طرح جریان کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه‌ها و مراکزپژوهشی استان تقویت و کیفیت ورودی‌های پارک علم و فناوری لرستان (صاحبان ایده و شرکت‌های فناور) افزایش یابد.

لینک سایر خبرگزاری ها:

سایت وزارت علوم  https://www.msrt.ir/fa/news/69106

لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری استان لرستان

منبع خبر

پارک علم و فناوری استان لرستان

پارک علم و فناوری استان لرستان

پارک علم و فناوری استان لرستان یک پارک علم و فناوری در شهر خرم آباد می باشد

    نظرات