گزارش روز پایانی رویداد کارآفرینی فود استارت همزمان با هفته جهانی کارآفرینی

گزارش روز پایانی رویداد کارآفرینی فود استارت همزمان با هفته جهانی کارآفرینی

رویداد کارآفرینی فود استارت-کاربرد گیاهان دارویی در صنایع غذایی همزمان با هفته جهانی کار آفرینی در تاریخ ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۸ برگزار گردید
طبق برنامه ریزی انجام شده تیم ها راس ساعت ۸:۳۰ پذیرش شدند و در کارگاه نحوه ارائه موثر که توسط سرکار خانم کاوندی از مربیان شتاب دهنده هوشمند سلامت ارائه میشد شرکت کردند

پس از پایان کارگاه تیم ها با حضور در محل کار اشتراکی شتاب دهنده هوشمند سلامت با کمک مربیان تخصصی به بهبود هرچه بیشتر ایده های مطرح شده پرداختند

پس از صرف ناهار و استراحت تیم ها و علاقه مندان با حضور در سالن همایش های پارک علم و فناوری آماده شروع رویداد شدند

رویداد با تلاوتی آیاتی از کلام الله مجید و سرود ملی کشور آغاز گردید. در ادامه آقای مهندس صرافها مدیرعامل شتاب دهنده ضمن معرفی رویداد ،به معرفی فعالیت ها و دستاوردهای شتاب دهنده هوشمند سلامت پرداختند.سپس آقای دکتر محمدی نماینده استان قزوین در مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداختند

آقای دکتر بابایی مدیرکل کار،تعاون و رفاه اجتماعی،آقای مهندس شهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات ،دکتر قجربیگی معاونت غذا و دارو ،مهندس امینی میدرکل فنی و حرفه ای استان و جمعی از مقامات استانی مهمانان رویداد فود استارت بودند

۱۴ تیم در این رویداد با ارائه های سه دقیقه ای به بیان ایده خود در مقابل داوران پرداختند و در نهایت تیم های میان وعده کامل ،نوشیدنی غیرلبنی سینبیوتیک و شکر سبز به ترتیب تیم های اول تا سوم این رویداد انتخاب شدند

لینک اصل خبر در سایت شتابدهنده هوشمند سلامت

منبع خبر

شتابدهنده هوشمند سلامت

شتابدهنده هوشمند سلامت

شتابدهنده تخصصی حوزه سلامت

نظرات