استارتاپهای منتخب گیاهان دارویی زیر چتر حمایتی قرار میگیرند
وی، ضمن تبریک هفته پژوهش، تحقیقات انجام گرفته توسط مرحوم پرویز باباخانلو از پژوهشگران حوزه گیاهان دارویی را ارزشمند توصیف کرد و اظهار کردند: در طی سالهای گذشته توسط بسیاری از اساتید در این حوزه تحقیقات ارزشمندی صورت گرفته است و نتایج این زحمات به تدریج خود را در سطح جامعه نشان میدهد.
محمد حسن عصاره در ادامه افزود: با تکیه بر زیر ساختهای علمی مبتنی بر همین پژوهشها و تحقیقات آکادمیک، زیست بوم نوآوری در حوزه گیاهان دارویی و شرکتهای استارتاپی، رشد بیشتری پیدا کرده است. در چند ماه اخیر نیز رخدادهای مختلفی در این حوزه برگزار شد که از جمله آنها، یک رویداد عرصه نوآوری با حمایت بانک کشاورزی بود. ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی سعی دارد تا با حمایت از منتخبین جشنوارهها و رویدادهای علمی مختلف، انگیزه عمومی پژوهشگران را افزایش دهد و آنان را ترغیب کند که جسارت ورود به عرصه فناوریهای نوظهور و تجاری سازی ایدههای جدید علمی را پیدا کنند. به همین خاطر این ستادسعی دارد تا استارتاپ های منتخب و برگزیده زیر چتر حمایتی قرار دهد تا به شرکتهای بالنده و رشد یافته بدل شوند.
وی با تاکید بر افزایش حمایت از طرحهای نیاز محور، افزود: بستههای حمایتی در نظر گرفته شده برای طرحها و پروژههای علمی تنها در حمایت مالی خلاصه نمیشود و در سبد حمایتها، اقلام مختلفی قرار داده شده است، چیدمان این اقلام بر اساس یک نیاز سنجی در مورد نیازهای واقعی شرکتها صورت گرفته است. زیرا این شرکتها به خدمات مختلفی از جمله آموزش و تسهیل در فرایند صادرات محصولات دانش بنیان نیاز دارند.
در ادامه این جلسه، محمد حسن عصاره، ضمن تاکید بر نقش کلیدی آموزش روستاییان در حفظ ذخایر طبیعی و گیاهان دارویی موجود در عرصههای طبیعی بیان داشت: آموزش روستاییان در بهره برداری بهینه و منطبق بر اصول علمی از این منابع باید با توجه به این واقعیت انجام گیرد که ایجاد سود و منفعت اقتصادی در حفاضت از منابع طبیعی، می تواند روستاییان را به نگهبانانی همیشگی و البته وفادار برای طبیعت تبدیل کند.
گزارش از : مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/۳۳
باید درباره کلمه گیاهان دارویی تجدیدنظر کرد
ستاد توسعه گیاهان دارویی از شرکت های خلاق حمایت می نماید
وجود ۲۷۰۰ فرآورده طبیعی مبتنی بر گیاهان دارویی
صادرات ۴۰ میلیون دلاری اسانس و عصاره
لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نظرات