دوازدهمین دوره رویداد DMOND Pitches با محوریت سلامت و ورزش برگزار شد
دوازدهمین دوره از سری رویدادهای DMOND Pitches در حوزه سلامت و ورزش برگزار شد.
به گزارش اکوسیستم، دوازدهمین دوره از این رویدادها، 27 تیر ماه سال جاری برای نخستین مرتبه در حوزه سلامت و ورزش برگزار شد. در ابتدای رویداد توضیحاتی راجع به شتابدهنده دیموند، نحوه برگزاری رویداد و اعلام برنامه برای حاضرین ارائه شد. در ادامه برنامه، صفارزاده (نماینده بخش سلامت سرمایهگذاری شناسا) به شرح فعالیتهای این شرکت سرمایهگذاری در حوزه سلامت، خدمات و شرایط استفاده از آن پرداخت، تا استارتاپها بتوانند از این خدمات بهرهمند شوند.
پیش از شروع ارائهها، داورها خود را معرفی کردند و خلاصهای از سوابق و فعالیتهایی که در این حوزه داشتند را بیان کردند. امیرحسین اسدی (دبیر جشنواره رسانههای دیجیتال در حوزه سلامت)، روزبه شاهرخی (منتور توسعه کسب و کار در مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا)، مهدی شریفی (کارشناس سرمایهگذاری در شرکت حصین) و آسیه صفازاده (مدیر طرحهای حوزه سلامت در سرمایهگذاری شناسا) داوران دوازدهمین دوره از رویدادهای DMOND Pitches بودند.
گفتنی است در این رویداد برای نخستین بار شاهد ارائه پوستر ایدههای خام بودیم و این امر فرصت مناسبی به منظور معرفی و دریافت مشاوره برای کسانی که ایده اجرا نشدهای داشتند، فراهم کرده بود.
نخستین ارائه توسط تیم بقراط انجام شد. بقراط، نرم افزار مدیریت مطب آنلاین است که با حذف فرایندهای کاغذی، شماره پرونده و سیستم نوبت دهی هوشمند، سعی دارد مسیر درمان را تسهیل کند و در زمان پزشکان و بیماران نیز صرفهجویی شود. به علاوه سیستم معرفی پزشک، مسیریابی مطب و مقالات آموزشی پزشکی نیز از دیگر فعالیتهای این تیم است.
زوپ، استارتاپی در زمینه مشاوره ویدیویی پزشک و بیمار در ساعات خارج از وقت اداری است. به این ترتیب بیماران میتوانند در هر زمان با پزشک مورد نظر خود تماس ویدیویی داشته باشند، همچنین بیماران میتوانند از طریق پیامک، مشاوره رایگان پزشک نیز دریافت کنند. این تیم در آینده زوپ کارت را نیز برای تخفیفات درمانی ارائه میدهد.
هاسپیتل، پلتفرمی برای مشاوره پزشکی و سلامت آنلاین است که با بیش از ۸۰ پزشک و ۱۵ تماس تلفنی در روز فعالیت دارد. امکان ارسال تصاویر برای پزشک و پیگیری درمان در هاسپیتل فراهم است. به علاوه این تیم با تولید محتوای ویدیویی نیز به آموزش افراد کمک میکند.
دکتر بادی اپلیکیشنی برای کاهش وزن و سبک زندگی است که با ارائه تمرینهای مناسب به افراد، برنامه تغذیهای و افزایش انگیزه افراد با سیستم Gamification به کاهش وزن آنها کمک خواهد کرد، به علاوه با استفاده از دستیار صوتی و تهیه بشقاب غذای شخصی، کالری دریافت شده افراد را نیز کنترل میکند.
نوروچلنج یک استارتاپ نرم افزاری روی هدستهای آماده نصب میکند تا از طریق سنسورهای موجود در آن، بتوانند میزان استرس و اضطراب افراد را بررسی کنند. این دستگاه طرفداران بسیاری در میان ورزشکاران حرفهای پیدا کرده است و در صورتی که استرس فرد افزایش پیدا کند، با ارائه تمریناتی آن را کاهش میدهد.
آخرین ارائه این رویداد، مربوط به شرکت مهندسی پزشکی بینی الکترونیکی بود. این استارتاپ دستگاه آنالیزور تنفسی برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه ساخته است. این دستگاه از طریق ترکیبات آلی بازدم بیمار میتواند سرطان را تشخیص دهد. دستگاه مذکور به طور نیمه صنعتی ساخته شده است و در حال حاضر مرحله بررسی برای ورود به بازار را طی میکند.
ارائه پوستری نیز مربوط به تیم سین اپ بود که بخش عمدهای از خدمات پزشکی و پرستاری را به منزل افراد میآورد و مراجعه حضوری به مراکز شلوغ درمانی را تا حد امکان کاهش میدهد. درآمد این ایده از کمیسیون، فروش تجهیزات پزشکی و تبلیغات حاصل میشود.
بعد از اتمام ارائهها، 15 دقیقه برای استراحت، پذیرایی و شبکهسازی اختصاص داده شده بود. در این فاصله داوران به بررسی تیمها پرداختند تا استارتاپهای اول تا سوم مشخص شوند.
سه تیم برگزیده این رویداد عبارتند از:
- تیم اول، دکتربادی
- تیم دوم، بقراط
- تیم سوم، زوپ
تیم کادرو، عکاسی این رویداد و شرکت مهمانو، پذیرایی آن را به عهده داشت.
نظرات