عزم جدی شرکت های دانش بنیان در ساخت ملزومات مقابله با ویروس کرونا
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر تورج شیرزادیان، با اشاره به افزایش تقاضای ماسک در بازار در پی بروز بیماری کرونا گفت: در همین راستا یک واحد دانش بنیان پارک علم و فناوری کرمانشاه کار تولید ماسک را شروع کرده است.
وی افزود: شرکت دانش بنیان شرکت "نانو ریس" مستقر در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه است که با دستگاهی به نام «الکتروریسی» اقدام به تولید الیافی در مقیاس نانو و میکرو میکند، این الیاف کاربردهای متفاوتی دارد که بخشی از کاربرد آن در حوزه پزشکی و در تهیه انواع ماسک از جمله ماسکهای پزشکی سه لایه(جراحی)، N۹۵، N۹۹، R۹۵، R۹۹، P۹۵ و P۹۹ است.
شیرزادیان خاطرنشان کرد: این ماسکها بر حسب میزان ذراتی که فیلتر میکنند، طبقه بندی میشوند که ماسک های سری P قویترین آنها هستند.
رییس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با ارزیابی صورت گرفته بر روی ۵۰۰ ماسک تولیدی این شرکت قرار بر این شد تا ظرف سریعترین زمان ممکن مجوز تولید از وزارت بهداشت برای این شرکت صادر شود و این شرکت از فردا(پنجشنبه) عملا کار تولیدروزانه دو هزار ماسک را در استان شروع می کند.
شیرزادیان تصریح کرد: نوع ماسک های تولیدی این شرکت در حد ماسک های N۹۵ است و دارای لایه محافظتی میکرو و نانو می باشد.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه از توانمندی شرکت های دانش بنیان استان برای ساخت تجهیزات و ملزومات مقابله با کرونا خبر داد.
در ادامه دکتر معصومه خان احمدی با بیان مطلب فوق افزود:در حال حاضر چند شرکت فناور و دانش بنیان در این خصوص عزم جدی خود را در ساخت ماسک های نانو فیلتر و ژل و مواد ضد عفونی کننده مورد نیاز آغاز کرده اند.
وی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان قابل توجهی در تمام حوزه ها تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند افزود:روز گذشته پس از تایید نمونه محصول ماسک این شرکت توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان بخشی از حمایت های مالی لازم در حداقل زمان ممکن برای این شرکت توسط پارک علم و فناوری تامین شد تا در جهت تقاضای استان این شرکت چالش جدی نداشته باشد.
وی در پایان از توجه مسولین غذا و دارو استان در فراهم نمودن زمینه اخذ مجوز این شرکت در کوتاه ترین زمان ممکن تشکر و قدر دانی کرد.
نظرات