مبارزه فناورانه با بیماری کرونا؛ دستگاه اکسیژن‌سنج خون ایران‌ساخت شد

مبارزه فناورانه با بیماری کرونا؛ دستگاه اکسیژن‌سنج خون ایران‌ساخت شد

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، مسعود صدری از مدیران شرکت مهندسان پایش وضعیت امیر کبیر (مپوا) در این‌باره اظهار کرد: دستگاه پالس اکسی متر انگشتی در تجهیزات مختلفی از جمله در ونتیلاتورها و دستگاه‌های پایش علائم حیاتی در مراکز درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع این دستگاه عمل سنجش سطح اکسیژن در خون را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به افزایش درخواست جهانی برای استفاده از دستگاه پالس اکسی متر انگشتی افزود: به دلیل مشکلات حاد تنفسی ناشی از بیماری کرونا، طبیعی است که میزان درخواست‌ها برای این دستگاه به شکل چشمگیری افزایش یابد. خوشبختانه با حمایت‌های صورت گرفته موفق شده‌ایم که این دستگاه را با قیمت تقریبی یک چهارم نمونه خارجی تولید کنیم.

صدری در ادامه گفت: بسیاری از مدل‌های موجود در بازار از باطری استفاده می‌کنند، اما دستگاه تولیدی این شرکت، از نوع شارژی است. در حال حاضر در حال آماده کردن سفارش سه هزار دستگاه هستیم و امیدواریم در نزدیک‌ترین زمان ممکن، سطح تولید را به ۱۰ هزار دستگاه برسانیم.

وی همچنین بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان و فناور را ترغیب و تشویق می‌کند که تولیدات فناورانه خود را برای مقابله با کرونا افزایش دهند. در این بین شرکت‌هایی که محصولات فناورانه مورد نیاز را تولید کنند نیز از سوی این معاونت مورد حمایت قرار می‌گیرند.

پایان پیام/۳۳

اخبار مرتبط :

دستگاه نشرآوایی «ایران ساخت» شد

حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واردات بی رویه را محدود کرد

اطلاع رسانی در خصوص سیاستهای حمایتی دوره هفتم نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران

لیزینگ خرید تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران

لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع خبر

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

    نظرات