خدمات توانمندسازی جدید به شرکت‌های دانش‌بنیان

تهیه برنامه بازاریابی، بازاریابی دیجیتال، عارضه‌یابی بازاریابی و فروش، خرید نرم‌افزارهای اداری، مالی و حسابداری، ایجاد وب‌سایت، طراحی و چاپ اقلام تبلیغاتی، طراحی نشان تجاری، تهیه تیزر تبلیغاتی، تهیه پرونده جامع فنی دارویی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان خدماتی هستند که به‌تازگی به بسته توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان اضافه شده است.

سید محمد صاحبکار خراسانی رئیس مرکز شرکت‌ها و موسسات به معرفی جدیدترین خدمات توانمندسازی این مرکز پرداخت و گفت: در سال جاری با هدف توسعه بازار شرکت های دانش بنیان،  ۹ خدمت جدید به خدمات توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان اضافه شده است.

خدمات جدید و متنوع توانمند‌سازی برای بازاریابی شرکت های دانش‌بنیان

صاحبکارخراسانی با اشاره به خدمات جدید توانمند‌سازی مرکز دانش‌بنیان ادامه داد: با توجه به استقبال شرکت‌ها از خدمات توانمندسازی، خدمات متنوع دیگری برای توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۳۹۹ در نظر گرفته شد.

تهیه برنامه بازاریابی شرکت‌های دانش‌بنیان، بازاریابی دیجیتال شرکت‌های دانش‌بنیان، عارضه‌یابی بازاریابی و فروش شرکت‌های دانش‌بنیان، خرید نرم‌افزارهای اداری، مالی و حسابداری، ایجاد وب‌سایت، طراحی و چاپ اقلام تبلیغاتی، طراحی نشان تجاری، تهیه تیزر تبلیغاتی، تهیه پرونده جامع فنی دارویی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان خدماتی هستند که به‌تازگی به بسته توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان اضافه شده است.

خدمات مالی و حسابداری؛ پراستفاده‌ترین خدمت توانمندسازی در سال ۹۸

عضو هیئت‌علمی پژوهشکده مطالعات فناوری در مورد میزان استفاده شرکت‌های دانش‌بنیان از این خدمات در سال ۱۳۹۸ بیان کرد:

در سال گذشته نزدیک به ۳۵۰ خدمت توانمندسازی به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه ‌شد که مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان بیش از ۵۰ درصد هزینه‌های این خدمات را به شرکت‌ها پرداخت کرده است. از میان خدمات ارائه شده در سال ۹۸، « و حسابداری» بیشترین میزان استفاده را داشته و پس از آن «تدوین و ویرایش قراردادهای داخلی»، «گزارش نیازسنجی تاییدیه‌های مورد نیاز شرکت» و «ارزش‌گذاری دانش فنی و قیمت‌گذاری سهام» در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

برگزاری بیش از ۱۵۰۰ جلسه مشاوره رایگان

دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان در ادامه به توضیح خدمات و سرفصل‌های مشاوره‌ای مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان پرداخت و گفت: مشاوره‌های حقوقی، مشاوره بازاریابی و فروش، مشاوره در زمینه گمرک و واردات، مشاوره‌های بیمه تامین اجتماعی و مالیات از جمله مشاوره‌های پرطرفدار اراده شده در این مرکز در سال ۹۸ بودند.

وی همچنین افزود: بیش از ۱۳۰۰ جلسه مشاوره رایگان برای شرکت‌های دانش‌بنیان و نزدیک به ۲۰۰ جلسه مشاوره نیز برای شرکت‌های خلاق برگزار شد که هم به لحاظ تعداد و هم میزان حمایت نسبت به سال ۹۷ رشد قابل‌توجهی داشته است.

راه‌اندازی مراکز توانمندسازی در ۱۰ استان و گسترش شبکه مشاوران بومی

رئیس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با اشاره به راه‌اندازی مراکز توانمندسازی استانی گفت:

سال گذشته با همکاری پارک‌های علم و فناوری در پنج استان اصفهان، فارس، قزوین، یزد و کرمانشاه مراکز توانمندسازی راه‌اندازی شد که این مراکز استانی ۸۹۰ جلسه مشاوره و ۳۰ نشست پرسش و پاسخ تخصصی برگزار کردند و تعداد زیادی از افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان در استان‌ها توانستند از این جلسات بهره گیرند.

در خردادماه سال ۹۹ نیز مرکز توانمندسازی در استان های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، البرز، بوشهر و زنجان راه‌اندازی شد.

صاحبکار خراسانی در ادامه به نحوه درخواست شرکت‌های دانش‌بنیان برای استفاده از خدمات توانمندسازی اشاره کرد و گفت:

شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند برای دریافت خدمات توانمندسازی مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان به سایت مرکز مراجعه کنند.

رئیس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان در نهایت ابراز امیدواری کرد مراکز توانمندسازی و شبکه مشاوران بومی در کل کشور گسترش یابد تا تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در سطح ایران از این خدمات بهره‌مند شوند.

لینک اصل خبر در سایت مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف

    منبع خبر

    مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف

    مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف

    مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف یک مرکز نوآوری و فناوری در شهر تهران می باشد

      نظرات