مشاور دبیر برنامه توسعه زیست بوم شرکتهای خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: وام ۴۰۰ میلیون تومانی برای شرکتهای خلاق
مشاور دبیر برنامه توسعه زیست بوم شرکتهای خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شرکت های خلاق، می توانند از تسهیلات تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان ویژه شرکت های آسیب دیده از بحران کرونا که توسط صندوق نوآوری و شکوفایی اعطا می شود، بهره مند شوند.
سید مهدی سادات افزود: معاونت علمی تاکنون خدمات متنوعی را برای توسعه کسب و کارهای خلاق ارائه کرده است و به مرور بر تنوع و میزان خدمات و حمایت ها افزوده خواهد شد.
وی یادآور شد: شرکت های خلاق می توانند از خدمات و حمایت های خلاق از جمله تسهیلات نظام وظیفه عمومی، استقرار در اماکن مسکونی شهر تهران، انواع دوره های آموزشی و مشاوره رایگان، استقرار در فضاهای کار اشتراکی، تسهیلات مالی، خدمات بیمه تکمیلی، انواع تسهیلات و خدمات صادراتی، خدمات تحقیقات بازار، خدمات توسعه بازار و بازاریابی و … استفاده کنند.
مشاور دبیر برنامه توسعه زیست بوم شرکتهای خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به مشکلات بوجود آمده ناشی از شیوع ویروس کوید ۱۹، گفت: بخش هایی از دوره های آموزشی و نشست های تخصصی به صورت مجازی ارائه می شود. همچنین کسب و کارهای خلاق که در این دوره فعالیت ویژه داشته اند، شناسایی و معرفی شده اند.
وی افزود: با همکاری صندوق پژوهش و فناوری سپهر، در برخی از شرکت های خلاق فعال در این بحران، سرمایه گذاری می شود. و با مساعدت صندوق نوآوری و شکوفایی، به شرکت های خلاقی که در این بحران آسیب دیده اند، تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات اعطا می شود.
مشاور دبیر برنامه توسعه زیست بوم شرکتهای خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: در پی تصویب قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان و تایید صلاحیت بیش از ۵۰۰۰ شرکت دانش بنیان و حمایت از آنان، به منظور حمایت از کسب و کارهای فعال در صنایع فرهنگی نیز، برنامه توسعه زیست بوم شرکت های خلاق نیز از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ابلاغ شد.
وی خاطر نشان ساخت: شرکت های فعال واجد صلاحیت در حوزه های مد و لباس، معماری، اسباب بازی و سرگرمی، نوشت افزار، پویا نمایی، صنایع دستی و گردشگری، طراحی، هنرهای تجسمی و نمایشی به عنوان شرکت خلاق پذیرفته می شوند.
سید مهدی سادات گفت: این شرکت ها یا از سوی مبادی منتخب (شتابدهنده ها، صندوق ها و سرمایه گزاران منتخب) و یا مراجعه مستقیم به سامانه دبیرخانه و ثبت نام در آن به نشانی http://ircreative.isti.ir/ و ارزیابی توسط ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز شناسایی می شوند.
مشاور دبیر برنامه توسعه زیست بوم شرکتهای خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآور شد: اساساً قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان، ابلاغ برنامه توسعه زیست بوم شرکت های خلاق و حمایت از ایجاد شتابدهنده ها، کارخانه های نوآوری، مراکز نوآوری و … به منظور حمایت از ایجاد و توسعه کسب و کارهای نوین است و معاونت علمی و فناوری علاوه بر خدمات و حمایت های وسیع از این کسب و کارها، برنامه های متنوع و وسیع ترویجی شامل برنامه های مختلف در رسانه ملی، برگزاری جشنواره ها، حمایت از رویدادهای مختلف ترویجی را نیز داشته و دارد..
سید مهدی سادات گفت: هر چند بحران کرونا مشکلات زیادی را به همراه داشته، اما موجب کسب تجربه های جدید شد. اجبار عمومی برای رعایت شرایط قرنطینه موجب شد، تا استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای توسعه کسب و کارها تا حد زیادی رواج یابد. در صورت رواج این شیوه برگزاری نمایشگاه های آنلاین و کسب و کارهای اینترنتی، استفاده عموم از آن بسیار وسیع و هزینه های برگزاری بسیار اندک خواهد بود.
وی تصریح کرد: تاکیدات مستمر مقام معظم رهبری در توسعه اقتصاد دانش بنیان و نیز توجه ویژه به توسعه فرهنگی، همواره مدنظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بوده و توفیقات حاصل شده تاکنون و همراهی دستگاه های مختلف اجرائی کشور در حمایت از شرکت های دانش بنیان و خلاق مرهون توجه ایشان است.
سید مهدی سادات گفت: ترویج فعالیت شرکت های خلاق و دانش بنیان به منظور آشنایی مدیران کشور و عموم جامعه با آنان و نیز پیگیری رفع موانع توسعه این کسب و کارها، از جمله اقدامات بوده است
نظرات