فناوران پارک علم و فناوری کرمانشاه ؛تنها تولیدکننده "محصولات گالوانیزه"  درغرب کشور

فناوران پارک علم و فناوری کرمانشاه ؛تنها تولیدکننده "محصولات گالوانیزه" درغرب کشور

aشرکت «سفیران فاطر صنعت طاها» یکی از شرکت های دانش بنیان زیرمجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه است که توسط گروهی از دانشجویان دانشگاه رازی بنیان نهاده شده، این شرکت حالا با همت این جوانان و با تکیه بر دانش بومی توانسته ورودی موفق درعرصه صنایع مفتولی داشته باشد و به عنوان تنها تولید کننده محصولات گالوانیزه غرب کشور فعالیت کند.
این شرکت با توجه به تولید محصولاتی با کیفیت بالا، حالا به یکی از صادرکنندگان موفق در این عرصه هم تبدیل شده و بیش از ۹۵ درصد محصولات آن به برخی کشورهای منطقه از جمله عراق و سوریه صادر می شود.
محسن نجفی مدیرعامل شرکت «سفیران فاطر صنعت طاها» در گفت و گو با روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به تاسیس این شرکت از سال ۱۳۹۴، گفت: تولیدات شرکت ما در حوزه ی صنایع مفتولی و گالوانیزه است که شامل خط توری بافی، خطِ کِشش و خط تولید گالوانیزه است.
نجفی گفت: محصولات تولیدی ما در تولید سیم خاردار، انواع توری حصارکشی، ۳D پنل و سیم های مورد نیاز برای آرماتوربندی و قالب بندی ساختمان و ... به کار می رود.
وی افزود: در فرآیند تولید مرحله اول بدین صورت است  که میله گردهای با قطر ۶.۵ یا ۵.۵ میلی متر را از طریق کششِ سرد سطح باریکتر کرده و به قطرهای دلخواه از ۱.۵ تا چهار میلیمتر می‌رساند و پس از آن این سیم ها تحت تنش حرارتی تا ۹۰۰ درجه قرار گرفته و سپس وارد خط گالوانیزه میشوند تا با طی مراحل مختلف و نهایتا غوطه وری در وان فلز روی مذاب به صورت سیم گالوانیزه بسته بندی و راهی بازار شود.
این فناورکرمانشاهی به تولید گالوانیزه های با کیفیت در این شرکت اشاره کرد و افزود: در خود شرکت، ماده شیمیایی به نام "فلاکس" اختراع شده که یک نوع کاتالیزگر است و نقش موثری در تولید گالوانیزه های باکیفیت دارد.
وی افزود: سیم های سیاه بعد از شست و شو با اسید HCL با آب شسته  شده و سپس در این کاتالیزگر قرار می گیرند و پس از آن وارد وان مذاب می شوند و از این طریق گالوانیزه تولید می شود و با توجه به اینکه این کاتالیزگر پیوند سه لایه ی خاصی بین فلز روی و آهن را برقرار می کند درنهایت گالوانیزه با کیفیتی تولید می شود.
نجفی گفت: با توجه به تمرکزی که در بحث افزایش تولید و صادرات داریم فعلا برای ثبت اختراع این محصول اقدام نکردیم و قطعا در آینده این کار را پیگیری خواهیم کرد.
وی افزود:: کیفیت خوب محصولات شرکت موجب شده بازار خوبی کسب کنیم و در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد محصولات شرکت به خارج از کشور صادر می شود.
مدیرعامل شرکت «سفیران فاطر صنعت طاها» با بیان اینکه در جنوب کشور تنها اصفهان و کرمانشاه صاحب صنایع مفتولی هستند، گفت: اوایل تلاش بر این بود که بازار داخل را پوشش دهیم اما با توجه به نیاز کشور به ارز، اولویت ها را تغییر داده و به سمت صادرات رفتیم و در حال حاضر عمده محصولات صادر می شود.
وی افزود: هم اکنون محصولات ما به کشورهای سوریه، عراق و نیز برخی کشورهای اروپایی صادر می شود.
نجفی حجم تولیدات این شرکت را ۳۶۰۰ تن در سال اعلام و تصریح کرد: در آینده قصد داریم میزان تولیدات را به بیش از ۱۰ هزار تن در سال برسانیم.
وی یادآور شد: کارخانه شرکت در شهرک صنعتی فرامان فعال بوده و هم اکنون ۵۱ نفر در کارخانه شرکت مشغول به کارند.
این کارآفرین کرمانشاه با اشاره به قرارگیری اسم شرکت «سفیران فاطر صنعت طاها» در لیستِ "وندور" وزارت نفت، گفت: "وندور" لیست بلندی از تامین کنندگان نیازهای وزارت نفت است و اگر وزارت نفت بخواهد خریدی در هر حوزه ای انجام دهد به شرکت های این لیست مراجعه می کند و خوشبختانه با توجه به زیرساخت ها، قابلیت و پیگیری های بسیار اسم شرکت در این لیست قرار گرفته و اگر وزارت نفت بخواهد خرید محصولات گالوانیزه یا سیم مفتول و .. داشته باشد می تواند از شرکت ما خریداری کند.
نجفی در ادامه در خصوص نحوه راه اندازی این کسب و کار گفت: ایده کار از سال ۱۳۸۹ زده شد و در این سال جمعی از دانشجویان دانشکده علوم دانشگاه رازی تصمیم گرفتیم وارد کارهای پژوهشی در حوزه محصولات گالوانیزه شویم و به عنوان شرکت مشاور با شرکت های تولید گالوانیزه قرارداد بستیم، اما پس از چند سال به  این فکر افتادیم که چرا خودمان این محصولات را در استان تولید نکنیم و بنابراین به عنوان اولین و تنها تولید کننده محصولات گالوانیزه در غرب کشور، در سال ۱۳۹۴ در کرمانشاه شروع به فعالت کردیم.
وی افزود:  در طول این سالها دانشگاه رازی و اساتید آن همواره یار و یاور ما بودند خصوصا در سالهای اخیر این همکاری بسیار تنگاتنگ شد و با همکاری موثر رییس دانشگاه رازی گام های خوب و موثری در جهت ارتقا سطح همکاری ها بوجود آمده است.

این فناور کرمانشاهی در ادامه به آشنایی خود با پارک علم و فناوری کرمانشاه از سال گذشته اشاره کرد و افزود: خدماتی که تا کنون دریافت کردیم شرکت در همایش ها، سیمنارها و کلاس های آموزشی بوده و صحبت هایی هم صورت گرفته که شرکت سفیران در برج فناوری کرمانشاه مستقر شود.
نجفی گفت: پارک علم و فناوری فرصت خوبی برای شرکت های نوپاست که بتوانند روی پای خود بایستند. خوشبختانه مجموعه پارک علم و فناوری استان متشکل از جوانان خوش فکر و توانمندی است که واقعا قصد خدمت دارند و این نوع تفکر در بدنه این سازمان چه در مدیریت استانی آن و چه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به وضوح قابل لمس است و امیدواریم که این مجموعه موفق با قدرت به این روند رو به رشد ادامه دهد.
وی افزود: در حال حاضر سه شرکت فعال در زیر مجموعه شرکت سفیران مشغول به کارند و امیدواریم با رونق کسب و کار و تولید بتوانیم فعالیت‌های شرکت ها را گسترش داده و نیروهای بیشتری را جذب کرده و در حد خود به رونق تولید شهر و دیارمان کمک کنیم.

لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه

منبع خبر

پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه

پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه

پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه یک پارک علم و فناوری در شهر کرمانشاه می باشد

    نظرات