هدف معتمدیان در برنامه امروز یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید

هدف معتمدیان در برنامه امروز یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید


در راستای برنامه یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید، استاندار خراسان رضوی از چهار واحد تولیدی فعال به خصوص صنایع مرتبط با حوزه دارو و بیمارستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی در این هفته از برنامه یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید به لحاظ اهمیت حوزه درمانی، بهداشتی و لزوم حفظ توان استان برای مقابله با شیوع ویروس منحوس کرونا به بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی مرتبط با محصولات درمانی و بیمارستانی مستقر در پارک علم و فناوری استان پرداخت و دستورات لازم را برای حل این موانع صادر کرد.
شرکت «احیا درمان پیشرفته» در حوزه تولیدات ونتیلاتور، ماشین بیهوشی و دستگاه تصویربرداری از جمله شرکت‌هایی بود که استاندار خراسان رضوی با هدف احصای مشکلات و برطرف سازی موانع پیش روی این واحد تولیدی از آن بازدید کرد.
ظرفیت تولید واقعی ۳۰۰۰ هزار ونتیلاتور تنفسی، ۷۰۰ ماشین بیهوشی، ۱۵۰ دستگاه سی تی اسکن به همراه ۲۵۰ نفر اشتغال مستقیم و ۲۰۰۰ اشتغال غیر مستقیم از جمله مشخصات این واحد تولیدی به شمار می‌رود.
همچنین شرکت «سامان داروی هشتم» در حوزه تولیدات داروهای بایوتکنولوژی و فاکتور هشت انسانی نوترکیب، دومین واحد تولیدی بود معتمدیان ضمن بازدید از آن در جریان ظرفیت‌های بالقوه این مجموعه قرار گرفت و دستور مانع‌زدایی از مشکلاتش را صادر نمود.
ظرفیت تولید عملیاتی این شرکت بسته به نیاز بازار و کشور تا «دو میلیون چهارصد هزار ویال» در کنار دارا بودن ۱۷۰ نیروی شاغل متخصص تعریف شده است.
شرکت پرتو صنعت پاژ، سومین واحد تولیدی فعال بود که در حوزه تجهیزات حساس دوار در صنایع نفت‌، گاز و پتروشیمی فعالیت نموده و استاندار خراسان رضوی از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.
ظرفیت تولید ۶۰۰ عدد محصول به همراه ۱۹۷ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در کنار ۱۲۰ میلیارد تومان حجم سرمایه‌گذاری انجام شده، از جمله ویژگی‌های این مجموعه محسوب می‌شود.
در ادامه استاندار خراسان رضوی عازم شرکت بهپویان امین منتظر شد که در حوزه تولیدات اتاق‌های دیسپاچینگ، سامانه‌های هوشمند تصمیم‌یار بر پایه هوش مصنوعی و خدمات مهندسی؛ فعالیت می‌کند.
از نکات بارز این مجموعه، بومی سازی تمامی سامانه‌های داخل مجموعه بوده که تماما توسط متخصصان داخلی ساخته شده است. همچنین ۱۸۰ نفر پرسنل به همراه ۷۲ میلیارد ریال اعتبار سرمایه‌گذاری شده از مشخصات جالب توجه این واحد تولیدی است.
گفتنی است؛ طبق روال یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع زدایی از تولید با حضور استاندار، مدیران واحد‌های تولیدی و مدیران مرتبط استانی، جلسه‌ای به منظور بررسی مشکلات و موانع تولید در محل این شرکت‌ها برگزار و آخرین وضعیت این واحدها ارائه شد.
گفتنی است؛ مشکلات این واحدها توسط استاندار خراسان رضوی به مقامات مرتبط کشوری منعکس و در صورت لزوم با دعوت از مقامات ملی به صورت حضوری یا ویدئو کنفرانسی، رفع خواهد شد.



لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری خراسان رضوی

منبع خبر

پارک علم و فناوری خراسان رضوی

پارک علم و فناوری خراسان رضوی

پارک علم و فناوری خراسان رضوی یک پارک علم و فناوری در شهر مشهد می باشد

    نظرات